Dierencommunicatie
workshops

Dierencommunicatieworkshops in combinatie met edelstenen, cursuslocatie Torenplein Slochteren

Dieren Communicatie Workshop

Workshop dierencommunicatie met een vleugje hulp van edelstenen

Zet je analytisch brein uit, spreek je intuïtie aan en zet je zintuigen op scherp!

In deze twee daagse workshop leer je met de bovenstaande ingrediënten te communiceren met dieren. Het is een heel divers menu en start met de basistheorie die we afwisselen met veel oefeningen, geleide meditaties, visualisaties en opdrachten. Heb je de basisstappen onder de knie en bouw je na de workshop ervaring op door veel kilometers te maken, dan zul je ervaren dat;

  • je voelt hoe het dier zich voelt waarmee je in contact bent
  • je hem kunt helpen door een luisterend oor te zijn. Als het dier ergens mee zit, bang voor is, of pijn heeft, kan hij dit aan je kwijt
  • je het lichaam kunt ‘scannen’ op blokkades in spieren, scheefstanden en/of pijnpunten
  • je kunt zien door de ogen van het dier, bijzonder efficiënt bij vermiste dieren!
  • je dieren voor kunt bereiden op een gebeurtenis
  • je moeiteloos met overleden dieren contact hebt.

Tijdens de workshop geef ik je zoveel mogelijk handvatten hoe je je energetische vaardigheden ontwikkelt en hoe je de verschillende delen van je brein kunt activeren en deactiveren. Ons brein maakt een groot deel uit van de voorbereidingen die grenzeloze energetische communicatie mogelijk maken. Daarnaast maak je kennis met edelsteenwater wat de gehele dag tot je beschikking staat. Water heeft een kopiërend vermogen en neemt de werkzame energie en sporenelementen op van de edelstenen die aan het water worden toegevoegd. We gaan werken met een seleniet, die je net het steuntje in de rug geeft om het communiceren in de vingers te krijgen. Na afloop van de workshop mag je je seleniet mee naar huis nemen, zodat je ook thuis hulp ervaart om zelfstandig te kunnen communiceren. Des te meer mensen dit onder de knie krijgen, des te meer dieren gehoord en geholpen kunnen worden. The story of my life en exact mijn missie!

Wanneer:         

Zaterdag en zondag  20 & 21 januari

Zaterdag en zondag 16 & 17 maart

Zaterdag en zondag 13 & 14 april,vol, reservelijst is mogelijk

Zaterdag en zondag 25 & 26 mei, 1 plek beschikbaar

Zaterdag en zondag 8 & 9 juni, vol, reservelijst is mogelijk

Waar:                

De trainingslocatie is bij mij thuis aan het Torenplein 12 in Slochteren.

Kosten:              

€ 255,- per persoon per weekend, incl. koffie, thee, edelsteenelixers, drinken & lunch.

Je mag de edelsteen waarmee je dit weekend werkt meenemen naar huis.

Aanmelden:     

Via onderstaande aanmeldknop of een mail naar info@communicaid.nl. Ik mail je uiterlijk vier weken voor aanvang welke voorbereidingen wenselijk zijn, wat handig is om mee te nemen en voorzie je van de betalingsgegevens.

De workshop gaat alleen door bij voldoende deelname; minimaal 4, maximaal 6. Mocht je onverwacht niet meer deel kunnen nemen, dan is annuleren tot twee weken voor aanvang gratis en krijg je het gehele workshopbedrag teruggestort. Binnen twee weken voor aanvang is dit helaas niet meer mogelijk, maar mag je wél zorgen voor een vervangend persoon in jouw plaats. Dit uiteraard graag in overleg, zodat jouw vervanger weet wat hij/zij mee moet nemen.

Mocht er onverwacht van mijn kant geannuleerd moeten worden, dan ontvang je uiteraard het gehele bedrag retour en gaan we kijken wanneer we het kunnen her-inplannen.   

Heel graag tot ziens aan mijn cursustafel in Slochteren!