Verdiepingsdagen

Verfijn je basisvaardigheden en leer op een next level gedetailleerd, energetisch communiceren

Verdiepingsdagen

Verdiepingsdag energetisch communiceren, een spa voor jezelf!

Ben je al goed op weg met energetisch communiceren en voel je dat je toe bent aan meer informatie? Meer inzetbare verfijning om te integreren in je vaardigheden? Dan ben je toe aan een verdiepingsdag, waarmee je kennis kunt opslurpen en je energetische vaardigheden aanscherpt. Een spa voor jezelf!

Of je nu bij mij een basisworkshop dierencommunicatie gevolgd hebt of bij iemand anders, je fundament is gelegd. We gaan je vaardigheden die je tot nu toe ontwikkeld hebt verder uitbreiden en trainen. Een verdiepingsdag is in mijn optiek pas een verdiepingsdag wanneer het je daadwerkelijk meer brengt dan de basis, je tools biedt die (generiek) toe te passen zijn in complexe situaties en je voeding geeft om jezelf mee te ontwikkelen.

Tijdens deze verdiepingsdag gaan we de volgende onderwerpen trainen:

  1. Vuurwerkangst/traumaverwerking: hoe leer je een dier om zijn/haar angst te reduceren? Je gaat leren hoe een dier te openen om over angst te praten. De kern van de angst moet eerst duidelijk zijn, anders ben je met symptoombestrijding bezig. Je leert toe te passen wat het dier nodig is om positief te ontwikkelen en hoe je een dier methodes leert die (zelf)inzetbaar zijn tijdens angst om spanning af te laten vloeien. Of dit nu om vuurwerkangst gaat of om traumaverwerking, de stappen zijn generiek.
  2. Vermissingen: dagelijks raken er helaas dieren vermist. Je leert hoe je met deze dieren energetisch contact maakt en hoe je tot in detail de omgeving van het dier kunt zien. Dit laatste is mogelijk wanneer je door de ogen van het dier kunt zien wat je dan ook tijdens deze dag leert. Je gaat gelijk het geleerde in de praktijk toepassen met een daadwerkelijk vermist dier! Een bijzonder actieve hondenzoekgroep in de Achterhoek werkt hiervoor met ons samen en ‘levert’ de op dat moment vermiste dieren ons aan.
  3. We sluiten af met het behandelen van onderwerpen die elke deelnemer vooraf mag inbrengen. In de periode dat je energetisch communiceert heb je wellicht ervaren dat je behoefte hebt aan gerichte ondersteuning, hoe je iets aanvliegt of inzet. Ik neem alle ingebrachte onderwerpen mee naar de verdiepingsdag, waar we de meest gevraagde onderwerpen gaan trainen uiteraard passend in de hoeveelheid tijd die nog resteert in de middag. Geen verdiepingsdag is hierdoor hetzelfde, verrassend en leerzaam!

Waar:

De verdiepingsdagen worden evenals de basisworkshops gegeven in Slochteren.

Wanneer:

Zondag 7 juli
Zaterdag 12 oktober
Zaterdag 2 november
Zondag 3 november
Zondag 10 november

Kosten:

€ 185,- per persoon, incl. koffie, thee, edelsteenelixers, drinken en lunch.

Aanmelden:

Via onderstaande aanmeldknop of een mail naar info@communicaid.nl. Ik mail je uiterlijk vier weken voor aanvang welke voorbereidingen wenselijk zijn en voorzie je van de betalingsgegevens.

De verdiepingsdag gaat alleen door bij voldoende deelname, minimaal vier, maximaal zes. Mocht je onverwacht niet meer kunnen deelnemen, dan is annuleren tot twee weken voor aanvang gratis en krijg je het gehele deelnamebedrag teruggestort. Binnen twee weken voor aanvang is dit helaas niet meer mogelijk, maar mag je wél zorgen voor een vervangend persoon in jouw plaats. Dit uiteraard graag in overleg, zodat jouw vervanger weet wat hij/zij mee moet nemen.

Mocht er onverwacht van mijn kant geannuleerd moeten worden, dan ontvang je uiteraard het gehele bedrag retour en gaan we kijken wanneer we kunnen her-inplannen.

Heel graag tot ziens in Slochteren!