Recencies

5
Rated 5 van 5
5 van 5 sterren (gebaseerd op 37 beoordelingen)
Uitstekend100%
Zeer goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%

Mooie workshop ervaring

Rated 5 van 5
25 april 2022

De workshop was een geweldige beleving.
We hadden een hele fijne en gezellige groep dames met ieder haar eigen verhaal.
Helaas is het mij niet gelukt om communicatie tot stand te brengen met dieren, maar dat maakte het voor mij niet minder interessant.
In mijn persoonlijke leven speelt er ook teveel waardoor ik letterlijk de energie er niet voor op heb kunnen brengen om dieren te bereiken via deze weg.
Aan de theoretische- en praktische uitleg heeft het in ieder geval zeker niet gelegen, want deze was helder en duidelijk.
Ook vond ik het heel bijzonder om te horen wat de andere cursisten beleefden in hun gesprekken met het desbetreffende dier.
Renate is een ontzettend begripvolle, warme en medelevende vrouw die werkelijk op allerlei manieren probeert je te helpen en te ondersteunen.
Dit (en de zalige soep niet te vergeten 🙂 heeft er mede voor gezorgd dat ook ik het enorm naar mijn zin heb gehad en kan ik het iedereen aanraden!

Suus

Van wanhoop naar fijn buiten wandelen met onze hond

Rated 5 van 5
21 april 2022

Onze hond Buddy begon begin januari zorgwekkend gedrag te vertonen. (Bijten) Ook begon hij snachts in huis te plassen. Hij is 3 jaar en al 2 x geopereerd aan verschillende gewrichten. Wij dachten dat hij misschien nog pijn had en daardoor dit gedrag vertoonde. Ik had een spoed aanvraag gedaan en 19 januari had Renate contact met Buddy. Haar verslag van hun gesprek heeft ons handvatten gegeven en we zijn druk met het oefenen daarmee. Het meest bijzondere is dat zodra wij met hem de afspraken doornemen en haar naam noemen, gaat z’n koppie omhoog en stapt hij vol zelfvertrouwen achter ons aan de deur uit. Echt zo fijn om even te weten wat je hond nodig heeft.
Update:
We zijn nu 3 maanden verder en Buddy doet niks meer in huis en het is een verademing om met hem buiten te lopen. Voor wij naar buiten stappen hoeven we ook niet meer de naam van Renate te noemen maar zeggen we ” wij zorgen voor jou ” en hij reageert amper nog op de dingen buiten.
In december wil je ons ook helpen met z’n vuurwerkangst en na de verandering die hij nu heeft ondergaan zijn we hoopvol dat dit ook gaat lukken.
Wij zijn van de wanhoop nabij, naar volop genieten tijdens het wandelen met hem.
Dank je wel voor jouw hulp.

Marianne en Co

Bijzondere cursus

Rated 5 van 5
18 april 2022

Renate heeft een eigen manier ontwikkeld om de verbinding met de dieren tot stand te brengen. Hierdoor kon ik op een nieuwe manier mijn dier voelen. In stap, en in versnelling. Dat was echt heel speciaal en biedt veel mogelijkheden. Aangezien ikzelf ook werk met diercommunicatie, www.diergesprek.nl, is dat super fijn! Ook heb ik duidelijk gemerkt dat mijn derde oog nog beter geactiveerd werd door haar methode. Ik kan deze cursus zeker aanbevelen!

Amber Ferdinandusse

Wauw

Rated 5 van 5
12 april 2022

Heel helder en met de voeten stevig op de aarde maar toch van het ene wonderbaarlijke moment in het andere terecht komen. Het was echt een weekend om nooit te vergeten. Een verrijking voor iedereen die op de 1 of andere manier met dieren te maken heeft.

Marlene Heistek Holtkamp

Workshop weekend.

Rated 5 van 5
7 april 2022

Vorig weekend deelgenomen aan een workshop dieren communicatie. Renate deelt met veel warmte en enthousiasme haar kennis met de deelnemers. Er wordt tijd gemaakt om vragen te beantwoorden. Renate heeft veel ervaring om te delen en weet je te motiveren. De sfeer is warm en open zodat je ook durft te verkennen op voor mij onbekend terrein. Dat was spannend maar vooral leuk en eye-opening. Ik voel me verrijkt met nieuwe kennis en ervaringen en geweldige ontmoeting met Renate en de groep deelnemers. Misschien heb ik geluk gehad maar ze waren allemaal leuk en toch erg verschillend. Blij dat ik met hen de ervaring heb mogen delen. Ik raad de workshop erg aan! Had het niet willen missen.

Patries

Geweldige workshop!!!

Rated 5 van 5
4 april 2022

Wat een geweldige workshop was dit!! Renate is zo’n lief en geweldig mens die je helemaal geruststeld! Tijdens de workshop krijg je enorm veel info over het communiceren met je dier. Ook doe je prachtige oefeningen die je helpen in het communiceren.
De groep was echt ook fantastisch!! Hele lieve mensen die allemaal de neus in dezelfde richting hebben en die het beste willen voor elk dier.
Ik had nooit verwacht dat het communiceren zo goed zou lukken! Door middel van de workshop kan ik nu ook aan de slag gaan om te communiceren.
Heel erg bedankt lieve Renate!

Laura Boerstoel

Benji en het krabben

Rated 5 van 5
23 maart 2022

Ik ben via een vriendin bij Renate terecht gekomen. Mijn hond Benji krabde heel veel en ook als ik wist dat voedsel allergie een rol speelde was er ook meer aan de hand, had ik het idee.
Dus Renate contact met Benji gezocht om te vragen waarom? Benji voelt zich ’s nachts erg alleen en verlaten. Hij bleek in de nacht onrustig te worden van zijn ervaring dat hij lang bij zijn overleden moeder in Spanje is gebleven. Zij bleef maar ‘slapen’. In de nacht ga ik ook ‘slapen’ en dat gaf mijn Benji onrust en daardoor een reden om te krabben. Had ik nooit kunnen weten. Het was zo opgelost!. Ik kan niet zeggen dat ie helemaal niet meer krabt, de huid heelt uiteraard nu ook, maar het is zo veel minder geworden!……
Gewoon fantastisch!

Ildiko

Miko is weer happy!

Rated 5 van 5
17 maart 2022

Via een kennis ben ik met onze kater Miko van 3 jaar bij Renate terechtgekomen. Miko is een gevoelige Bengaal die al een tijd op de matten bij de voor- en achterdeur sproeide. Na verschillende oorzaken uitgesloten te hebben waren we helaas nog niet van het sproeiprobleem af, maar Renate bleek onze redding. Miko & Renate hebben contact gehad en Renate heeft een uitgebreid verslag geschreven waar hele bijzondere dingen in stonden.
Sinds het contact met Renate heeft Miko nog 1x gesproeid, maar hij lijkt zoveel lekkerder in z’n vacht te zitten, is veel actiever en af en toe ook weer stout haha!
Nogmaals heel erg bedankt Renate en we horen je gelukkig weer terug als Simba aan de beurt is!

Annika

Ook ik kan het, nooit gedacht!

Rated 5 van 5
6 maart 2022

Een paar weken geleden heb ik de workshop gedaan, zag er best wel tegenop omdat ik dacht dat ik de enige was die het niet voor elkaar zou krijgen. Niets bleek minder waar. Dankzij Renates rustige, heldere uitleg en begeleiding kon ik ook dingen aangeven van andermans dieren die ik nooit zou kunnen weten. Het ontmoeten van je krachtdier vond ik van te voren eerlijk gezegd redelijk zweverig klinken maar, ook weer, door Renates down to earth benadering en begeleiding, was dit denk ik voor mij het meest bijzondere van de workshop. En dat voor iemand die nog nooit gemediteerd heeft, haha..
Kortom, aanrader! Het is verrijkend op alle fronten!

Renate B

Geweldig weekend dierencommunicatie

Rated 5 van 5
25 februari 2022

Wat een geweldig weekend! En wat bijzonder dit te mogen leren van Renate, wat een mooi en warm mens. Ik voelde me zo thuiskomen. Zo op mijn plek. De beginselen zijn gelegd en nu flink oefenen, openen en groeien. Ook fijn om mensen te mogen ontmoeten met dezelfde energie en liefde voor dieren. Dank je wel Renate voor deze openbaring. 🙏🏻🥰

marian huisman

Tweedaagse cursus

Rated 5 van 5
24 februari 2022

Een fijne locatie, ontspannen uitleg, tijd en ruimte voor wat zich aandient, heerlijke lunch, mooie beginnersresultaten…. de basis voor diercommunicatie is gelegd!
Ik vond het indrukwekkend en ben dankbaar dat ik erbij was. Het geeft nóg meer mogelijkheden om op onze Bio-boerderij Landleven goed met de dieren om te gaan.

Chonda Luring

Behandeling Cece

Rated 5 van 5
8 januari 2022

Al een tijdje ben ik Foster voor hondjes uit Curaçao. Eind oktober hebben we Cece opgehaald. Een ontzettende blije pup van 9 mnd. Alleen erg sneu dat ze bleef blaffen naar mannen. Natuurlijk hebben we een behandeling aangevraagd door Renate. Daaruit kwam de reden naar voren waarom ze naar mannen blaft en is Cece uitgelegd dat ze dit los mag laten. Ze is compleet veilig. Renate heeft contact gehad met Cece op een maandag en op donderdag was het al oké. Daar zijn wij zo ontzettend blij mee🙏

Gerina Janssen

Behandeling June en Cece

Rated 5 van 5
8 januari 2022

Anderhalf jaar geleden hebben wij June geadopteerd uit Curaçao. Toen wisten wij nog niet wat June allemaal heeft meegemaakt want ze was voor echt alles bang. Via via ben ik toen gelukkig in contact gekomen met Renate. Zij heeft toen June twee keer behandeld en binnen een paar weekjes kregen we een heel andere June.

Gerina Janssen

Vuurwek begeleiding

Rated 5 van 5
4 januari 2022

Voor het derde jaar begeleiding gehad voor mijn Bentley. Hij was als de dood voor vuurwerk, zowel in huis als buiten.
Sinds Renate contact met hem houdt en hem en mij reminders geeft, is hij in huis volledig kalm. Geen paniek in huis, niks meer hijgen of trillen. Ligt te luisteren, zoekt contact met mij en indien nodig kon ik Renate om hulp vragen, wat zeker de eerste jaar nog nodig was.. Maar dit jaar voor het eerst een relaxte Bentley.
Zo blij met Renate 😊.
Buiten lukt het wel steeds beter. Zijn angst zit voor buiten erg diep, maar met de hulp van Renate loopt hij nu veel beter mee tijdends de dagen voor oud en nieuw.
Het belangrijkste voor mij is dat Bentley in huis kalm is en niet meer in de paniek schiet.
Dus Renate namens Bentley en mijzelf dank dank voor je hulp. Zonder je hulp was het nog steeds drama geweest 💗💗💋💋

Janneke van zaal

Vuurwerkconsult

Rated 5 van 5
3 januari 2022

Vanaf woensdag de 29e ben je met Medo in contact geweest. Daarvan heb je een mooi verslag gestuurd, dank je wel daarvoor. Op zowel woensdag als donderdag heeft hij niet geblaft als we hem gingen uitlaten. Het leek erop alsof hij een soort rust over zich had. Vrijdag toch wel weer wat zenuwachtiger. Een contactmoment met jou gaf hem weer steun in de rug.
Dit heeft heel erg geholpen met de angst voor knallen en dergelijke op oudejaarsdag! Medo was veel minder zenuwachtig dan vorig jaar. Geen getril en constant bij ons zitten. Toen wij om half één naar buiten gingen, toen werd hij wel wat onrustiger. Martijn (zoon) is bij hem gebleven, maar hij zat vaak te kijken bij de deur.
Ik ben zo blij dat Medo over zijn grootste vuurwerk angst redelijk heen is! Ik vergeet nooit dat ik precies aan Medo kon merken wanneer jullie contact hadden. Het is zo bijzonder wat je met hem bereikt hebt! Trots op Medo en dankbaar voor jouw hulp! ❤️🐾

Dejana

Vuurwerkconsult

Rated 5 van 5
2 januari 2022

Voor de 2e keer meegedaan samen met Tess aan de vuurwerkconsulten van Communicaid. Wat zal ik zeggen, raad ik dit bij anderen aan? Ja zeker weten raad ik dit aan. Wauw wat een mooi resultaat heeft ze samen met Tess behaald zeg. Voor het eerst zonder te shaken en te bibberen oud en nieuw doorgekomen. En het was echt een oorlogsgebied soms hoor. Dat ik schrok en zij me aankeek van wat doe jij nou?!? Wat ik ook erg mooi vond is dat Tess nog precies wist wat er vorig jaar doorgenomen was. Dit jaar de stappen nogmaals herhaald en ook ik ben er braaf mee door gegaan. Ook al zag ik dat het niet nodig was want ze had het zelf al toegepast wat ze had geleerd 😂. Plus ze is zelfs om 00.10 uur naar buiten gegaan. Want ze had hoge nood. Ik met haar mee naar buiten, net een mega harde knal natuurlijk waar wij allebei van schrokken. Ik riep Tess en ze kwam gelijk. Ff de stappen doorgenomen, weer tot rust gekomen en toen heeft ze snel een plas gedaan, zoooo’n toppertje. Ik heb haar beloond toen we weer binnen waren. Haar geknuffeld en gezegd dat ik echt zo mega trots op haar ben. Dank je wel Renate voor je hulp. Ondanks Tess haar droge antwoorden heb je ons enorm geholpen. Tot december!
Groetjes Claudia en Tess

Claudia Brouwers

Begeleiden bij overlijden van ons paard

Rated 5 van 5
7 december 2021

Na het ongeluk op stal en inslapen van ons paard twee maand geleden is Renate tot grote steun gebleken, voor mij, voor ons paard Naan, maar ook voor onze dochter. Tijdens het inslapen heeft ze Naan en onze dochter met elkaar in contact gebracht en zo voelt onze dochter dit ook nog steeds. Nadat er daarna een pony op ons pad kwam en ik niet over 1 nacht ijs wilde gaan heb ik Renate gevraagd op afstand mee te kijken. Hier kwam uit dat ze wat de pony betreft zeker een match waren en ze spraken een “code” af waaraan ik het volgende bezoek zou kunnen zien dat de pony het er mee eens was. Geloof het of niet, er gebeurde precies wat Renate aan had gegeven. Een heel bijzondere ervaring!

Renate

Simba

Rated 5 van 5
2 december 2021

Voor Dex ( onze poes ) wou ik een vriendje, zodat ze niet alleen was. Ik heb Simba opgehaald en in het begin ging het redelijk goed, tot dat ik Simba heb laten castreren.. hij begon te sproeien, en een beetje onhandelbaar te worden.. heel gulzig eten tot stikken aan toe, bijten, en continu Dex berijden, waardoor Dex besloot niet meer thuis te komen.. een overweging gemaakt om Simba weg te doen, maar toch eerst contact opgenomen met Renate voor een consult.. na een hartig gesprekje kan ik na een aantal maanden zeggen dat het super goed gaat.. Simba en Dex slapen inmiddels samen, en zijn onafscheidelijk.. ze stoeien soms nog wat, maar er wordt niet meer bereden, de brokjes worden samen gedeeld en vij het geven van natvoer blijft ieder bij zijn bakje.. kortom! Top!

Cinthia

Murphy en vuurwerk, het blijft eng, maar wat is hij veranderd!

Rated 5 van 5
28 november 2021

Ik ben zo blij dat Murphy over zijn grootste vuurwerk angst heen is! Ik vergeet nooit dat ik precies aan Murphy kon merken wanneer jullie contact hadden. Het is zo bijzonder wat je met hem bereikt hebt! Het blijft spannend, maar de blinde paniek om elke knal vanaf oktober is gelukkig weg. Thuis is veilig, dat heb je hem verteld en dat heeft hij echt aangenomen, dus de ontspanning kan hij gelukkig beter en sneller terugvinden. Trots op mijn Murphy en dankbaar voor jouw hulp! ❤️🐾

Jolanda

Consult - aantal paarden op stal

Rated 5 van 5
24 november 2021

Vorige maand is Renate op stal langs geweest en heeft ze met een aantal paarden een consult gedaan. Echt zo bijzonder en vooral waardevol. Er zijn aantal dingen naar boven gekomen waar ik met ze aan kan werken zodat ze zich nog beter ontwikkelen. De eerste stappen zijn ondertussen al gezet.
Thanks Renate!

Henriette kleefman

Workshop

Rated 5 van 5
23 november 2021

Echt een ontzettend leerzame en leuke 2-daagse workshop gehad. Renate geeft in een ontspannen sfeer op duidelijke en rustige wijze uitleg. Dit maakte dat ieder op haar (tja allemaal dames) manier en in eigen tempo het voelen, het kijken, het gesprek kon meemaken. En nee niet iedereen gaat even snel, of lukt het gelijk om contact te leggen. Maar ook niet iedereen heeft in 1x leren zwemmen. Maar in dit weekend wordt wel een hele mooie basis gelegd om mee verder te kunnen.
Zelfs met heerlijke lunch!
Iedereen bedankt voor deze twee leuke dagen 🙂

Geke

Consult voor onze Roemeense kat Puca

Rated 5 van 5
22 november 2021

Verleden jaar kwamen wij met onze kat Puca in contact met Renate. Puca was 2 maanden daarvoor bij ons komen wonen, komende uit Roemenië. Ze is een actief meisje, een wildebras met spelen en laat zich zien als een gelukkige kat!
Totdat wij haar door een dierenarts laten zien vanwege jeuk. Hij besluit om haar een injectie Cortalone tegen de jeuk te geven, tegelijk met een pipet Stronghold anti-vlo. Dit zal haar huid kalmeren en Puca uiteindelijk ook. Helaas wordt ze kort na het bezoek lusteloos en loom, slaapt veel, speelt niet en eten heeft haar interesse niet meer.
Dit was het moment dat wij Renate raadpleegden. Zij voelde bij Puca zeer veel jeuk en het lichaam van Puca voelde alsof het een indringer er aan het uitwerken was. De darmen konden ook nog niet alle voedingsstoffen verdragen die ze nu bij ons kreeg na het karige menu op straat in Roemenië. Alles tezamen was voor Puca een erg hoge piek om op te vangen. Het lichaam was keihard aan het werk om alle stoffen van de medicatie te verwerken.
Een paar dagen later besloten wij toch met Puca naar een andere dierenarts te gaan en ik heb Renate gevraagd of zij Puca hiervan op de hoogte wilde brengen zodat ze weet wat er in de loop van de dag haar te wachten staat.
Volgens Renate was Puca behoorlijk in de tussen liggende dagen achteruit gegaan. Ze voelde moeite met ademhalen, de longen willen niet uitzetten, ze voelen taai en stug. En een heftige druk rondom hart en borstkas. En vreselijk moe en down.
Ik heb Renate’s bevindingen aan de dierenarts doorgegeven die er mee aan de slag is gegaan, ze stond er voor open. Puca houdt vocht vast ten gevolge van nare bijwerkingen van de injectie Cortalone. Door dat vocht vasthouden is ze down, kost bewegen veel energie en is er inderdaad druk op haar borstkas en longen. Met name haar longen hebben het nu zwaar. Ze heeft een vochtafdrijvende injectie gehad en plastabletten mee naar huis gekregen, waardoor het langzaam nu beter moet worden.
Hierna gaat het stapje voor stapje vooruit en uiteindelijk is het helemaal goed gekomen.
Renate is in dit alles een hele grote steun geweest. Voor ons, maar zeker voor Puca. Telkens vroeg Renate hoe het ging, telkens ging zij weer even in contact met Puca. Nogmaals dank je wel Renate!

Sonja

Twee daagse cursus communicatie met dieren

Rated 5 van 5
21 november 2021

Wauw! Ik raad het iedereen aan!!
Wat was het een geweldig weekend! Renate legt alles zo duidelijk/makkelijk uit. Alles is zo natuurlijk!
Vond het fijn dat ze iedereen op eigen niveau super goeie tips gaf!
De gezelligheid en de informatie was ten top!

Dianne Potze

Enorm interessant, echt een eye-opener en heel veel geleerd!

Rated 5 van 5
18 november 2021

Het afgelopen weekend was zo interessant! Mam (Renate is mijn moeder🌸) heeft alles heel duidelijk uitgelegd en zodra het tijd was om te oefenen met communiceren was er totaaaal geen druk om iets te kunnen zien, horen of voelen. Ik was eerst toch nog best wel een beetje zenuwachtig, wat als ik helemaal niks binnen zou krijgen? Gelukkig was dat gevoel helemaal weg zodra ik daar was en kreeg ieder van onze groep wel iets binnen van de dieren. Ook al wist ik al dat communicatie met dieren mogelijk is, het feit dat ik het nu ook echt heb ervaren is echt een eye-opener en heeeel waardevol! De plek waar de workshop werd gegeven was ook erg gezellig en gaf me gelijk een thuisgevoel 🙂

Marinthe

Workshop

Rated 5 van 5
15 november 2021

Een geweldig mooi weekend gehad! Erg indrukwekkend. Zo veel dichter bij jezelf en het dier komen, echt geweldig!❤️ Zeker een aanrader! Wij hadden een super mooie groep! Heel erg dankbaar!!!😘

Claudia Tammenga

Bobby

Rated 5 van 5
1 november 2021

Alweer even geleden heeft Bobby een reading gehad en nog elke dag hebben wij daar baadt bij 🙂. Bobby is een zoveelste handsje van mp. Omdat hij in erg korte tijd zo vaak van baasje was gewisseld was hij erg onzeker en ook op sociaal gebied had hij behoorlijk wat gemist. Ook heeft hij het overal niet even fijn gehad. Door Bobby via Renate te laten weten dat hij bij mij nooit meer weg hoefde en echt thuis was en er mocht zijn durfde hij zich ook te hechten. Zelf heb ik handvatten gekregen waar ik mee verder kon. Ik ben Renate nog elke dag dankbaar voor wat zij voor ons beide heeft betekend!! 🙏🏻😘❤️

Wietske

Bello

Rated 5 van 5
26 oktober 2021

Bello heeft ons zoontje gebeten in zijn voet. Omdat Bello nog jong was hebben we besloten een gedragstherapeut in te schakelen. Ook gromde en blafte Bello veel naar de kinderen en naar mensen die langs ons huis liepen. Renate heeft contact met hem gemaakt en zo doende kwamen wij er achter waar Bello problemen ondervond en konden wij hem hier bij helpen. Dit kon al door hele kleine aanpassingen. Renate heeft ons geholpen bij het vinden van een osteopaat die Bello ook verder kon helpen. Bello is nu stuk rustiger, en kan weer goed met de kinderen overweg.

Joanne brugge

Pommie!

Rated 5 van 5
22 oktober 2021

Vorig jaar had ik Renate al eens benaderd voor een reading voor Pommelientje, een asielkatje met allures maar ook met de nodige stress ervaringen. Ik was benieuwd naar haar achtergrond en waarom ze zo angstig en eigengereid was. Na het consult met Renate ben ik Pommelientje zoveel meer gaan begrijpen en is onze band nog sterker geworden. Totdat Pommelientje ineens niet meer wil eten en drinken en steeds meer verzwakt en de dierenarts niet kan vaststellen wat er met haar aan de hand is, ik ten einde raad Renate benader om haar te vragen of zij contact met haar kan leggen om te voelen wat haar mankeert. Nadat ik haar bij de dierenkliniek ophaal en ze helemaal in een shock verkeerd heeft intussen Renate met haar contact gelegd en haar uitgelegd wat er is gebeurd en dat ze ons kan vertrouwen en dat ze er nooit achtergelaten zal worden. Eenmaal thuis ben ik naast haar gaan liggen en voelde dat ze zich langzaam ging ontspannen en uiteindelijk uit haarzelf naar haar eetbakje liep…ik vond dit zo wonderlijk omdat ze al 4 dagen niet of nauwelijks gegeten had. Ze moet nog wel verder aansterken maar ik ben Renate zo oneindig dankbaar dat ze meteen bereid was om te helpen en haar een healing te geven. TOP!

Irma

Workshop dierencommunicatie

Rated 5 van 5
3 oktober 2021

Ik was één van de gelukkigen die deel heeft genomen aan de eerste workshop dierencommunicatie. Het was een bijzondere en inspirerende ervaring en ik was diep onder de indruk van de kennis en kunde van Renate, wat een vakvrouw.
Ze heeft ons op een professionele wijze door de theorie geleid, deelde haar kennis en ervaringen, gaf uitleg over de werking van edelstenen bij dierencommunicatie en we hebben veel kunnen oefenen. Deze workshop was voor mij een mooie start in het leren communiceren met dieren.

Johanna van Bruggen

Recensie consult Veda:

Rated 5 van 5
3 oktober 2021

Veda is een onzekere hond, dat was ze al vanaf kleins af aan. Ik begreep niet waarom ze onzeker was en ook niet waarom ze altijd bij mij wilde zijn en moeite had om met mijn vriend door 1 deur te kunnen, ze vermeed hem overdag en ”s avonds zocht ze wel meer contact met hem. Ik had mijn hondentrainer gevraagd of ze wilde helpen (gedragstraining), maar ze gaf me dus de naam van Renate door met de volgende onderbouwing: soms ligt het probleem dieper en is het goed om naar de kern toe te gaan. Wat ben ik blij dat ik dit antwoord heb gekregen. Ik heb een consult gedaan voor onze lieve Ve. En het lezen van de terugkoppeling van het consult was letterlijk adembenemend. Ik vond het zo ontzettend bijzonder om te mogen aanschouwen dat Veda een dier is met een heel rijk innerlijk leven. Dat ze gevoelig is en waarom. Ook begrijp ik nu beter waarom ze zo graag bij mij is en hoe de relatie tussen haar en mijn vriend gevormd is. Het heeft me zoveel inzichten gegeven. Ik heb genoten van dit mooie gesprek tussen Renate en Veda. Als Veda nu de naam: Renate hoort, kijkt ze even op. Dit gesprek heeft bij mij deuren geopend naar een nieuwe wereld, waarvan ik niet wist dat deze zo gaaf was. Veda laat zich nu meer zien, ze is meer zichzelf, ze is er nog niet, maar dat geeft helemaal niet. Ik weet 100% zeker dat ik dit niet enkel met gedragstraining had kunnen beïnvloeden!

Seeta Benjamins

Aanrader!

Rated 5 van 5
3 oktober 2021

In september heb ik de workshop dierencommunicatie bij Renate gevolgd.
Ook heeft zij haar kennis over de aanvullende werking van edelsteen elixers met ons gedeeld. De elixers hebben ieders een ondersteunende werking om het contact met het dier nog sterker te maken. Als extra hebben we ieders een seleniet steen gekregen om het lijntje nog sterker te krijgen.
Ook hebben wij een geweldige techniek van Renate geleerd zodat ons brein ons niet laat twijfelen aan de informatie die wij op welke manier dan ook binnenkrijgen.
Renate kan heel boeiend en inspirerend vertellen over de dieren die zij zelf heeft behandeld.
Voor mij was de afstand te ver om op en neer te gaan dus heb een nachtje bij Malve in het Retraitehuis gelogeerd. Wat een fijne,serene energie hangt er. De maaltijd kon ik ook bijboeken en was goed verzorgd. S Avonds kon ik in de prachtige tuin de lesstof en de dag laten bezinken.

Gerda

Een weekend om nooit te vergeten!

Rated 5 van 5
2 oktober 2021

Dierencommunicatie workshop:
In 1 woord geweldig. Wat bijzonder en mooi om dit mee te maken. Door het mooie consult met onze hond Veda, was ik super enthousiast en benieuwd naar deze ‘nieuwe wereld’ van Dierencommunicatie. Het klinkt in eerste instantie misschien zweverig, maar dat is het totaal niet. Renate ademt helemaal de Dierencommunicatie evenals haar missie en dat is echt mooi om te ervaren. Ik werd er zelf ontzettend enthousiast van. De sfeer tijdens het weekend was ontspannen en ik kon niet geloven dat het na dit weekend lukte om met dieren te praten. Renate is vol vertrouwen dat je het kunt als je jezelf vertrouwt en dat is echt fijn om te voelen.
Het weekend heeft me naast contact kunnen leggen met dieren ook gebracht dat het zo waardevol is om vanuit stilte en rust contact te maken met jezelf en dus met je dier. De relatie met mijn dieren en met mezelf heeft echt verdiepingsslag gemaakt. Het ontmoeten van mijn krachtdier was werkelijk magisch en zo kloppend. Dit is met recht een weekend om nooit te vergeten!

Seeta Benjamins

Consult voor onze twee honden

Rated 5 van 5
29 september 2021

We hebben voor onze beide honden een consult bij Renate aangevraagd. Geen specifiek probleem gedrag, maar we waren erg nieuwschierig op welke manier onze honden energetisch (kijkend naar vorige levens) aan ons verbonden zijn, omdat we in dit huidige leven ons heel diep met hun verbonden voelen. De terugkoppeling van Renate heeft ons diep geraakt en ontroerd. Wat een prachtige informatie heeft ze via onze honden aan ons doorgegeven. Het heeft me uiteindelijk geïnspireerd om de workshop bij Renate te volgen. Onwijs bedankt voor deze prachtige uitwisseling.

Geeta

Geweldig, Inspirerend, vanuit het hart

Rated 5 van 5
25 september 2021

De workshop was geweldig en absoluut een aanrader als je wilt leren hoe je op een diepere laag wil communiceren met je dier. De meditaties waren echt prachtig, vooral de meditatie waarin we ons eigen krachtdier hebben mogen ontmoeten was indrukwekkend. Ontzettend genoten van alles. De missie van Renate is 1 die me diep geraakt heeft in mijn hart. Ik hoop ook dat ze nog vele harten van mens en dier mag raken!
Dankjewel Renate!

Geeta

Bijzondere workshop

Rated 5 van 5
24 september 2021

Geweldige leer weekend gehad. Renate vertelde en leerde ons veel op een heel relaxte manier. Nooit geweten dat ik ook tot zoiets in staat was. Mooie lieve mensen leren kennen. En de plaats waar het bevond was ook enorm bijzonder. Zo sereen….
Als je dichter bij de dieren wilt staan is dit dé workshop die je moet gaan volgen.

Jacoba Bos

Workshop september

Rated 5 van 5
24 september 2021

Het was een leerzaam weekend. En vind het super van Renate dat ze haar kennis met ons wilt delen. Ik heb genoten ondanks een traantje. Maar onze groep was ook bijzonder om mee samen te werken. Nog bedankt Renate ♥️⚘

Stien Bos

Indrukwekkend!

Rated 5 van 5
7 augustus 2021

Sinds vorige week hebben mijn 2 Britse Kortharen broertjes van 8 jaar ineens slaande ruzie. Het ging na een middag niet over en bleven boos… ik begreep er echt niks van en was behoorlijk verdrietig. Op aanraden van de DA toch maar een gedragstherapeut ingeschakeld met het advies om ze 48 uur te scheiden en daarna rustig herintroduceren. Door de stress zouden ze elkaars geuren niet meer kunnen oppikken en zien ze elkaar als vreemden. Dat vond ik best wel gek, want na een vakantie herkennen ze mij uiteraard ook gewoon. Helaas werkte dit, ook na een paar keer proberen, niet en bleef Moos boos op zijn broertje Beer. Gelukkig kwam ik via vrienden uit bij Renate voor een consult. Ergens klinkt het wel gek dat zij met ze kan communiceren, maar er moest iets gebeuren want zo kon het niet langer doorgaan. Het verslag was mooi en tegelijkertijd verdrietig om te lezen. Wat blijkt? Moos heeft pijn doordat hij helemaal scheef staat en daardoor is hij gefrustreerd. Doordat Moos de baas is van de 2 wilde hij zijn plek verdedigen. Bijzonder was dat na het consult de 2 meteen anders met elkaar omgingen! Beer ging rustig kijken bij Moos zonder dat Moos boos werd. Volgende dag geen geblaas meer en kunnen samen door 1 deur. De dag erna zelfs even samen spelen en zijn ze weer vrienden! Ik kan Renate dus echt aanraden!

Hilde