Recencies

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (gebaseerd op 82 beoordelingen)
Uitstekend95%
Zeer goed4%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk1%

Overprikkeling

Rated 1,0 out of 5
24 oktober 2023

Een week of 2 a 3 geleden heb ik Kai mijn bordercollie van 2 jaar oud, door Renate laten bekijken dmv foto. Nu had ik veel verwacht en ook in de richting zat ik goed qua overprikkeling. Echter dat het zo erg was dat hij er lichamelijk ook klachten van had, dat had ik niet helemaal zien aankomen. Kai blijkt zo zwaar overprikkeld dat hij last van zijn maag heeft en hoofdpijn. Dat moet echt verder bekeken worden en wij zijn dan ook doorgestuurd. Nu is het zo dat ik hem wel kan helpen dmv zijn bolletje te masseren zodat hij het e.e.a. loslaten. Ik ben na de uitleg gelijk naar Kai gegaan. Met hem gesproken dat hij het niet alleen hoeft te doen. Hij keek me aan gaf echt een diepe zucht van opluchting. Was erg blij dat het nu toch echt duidelijk was wat er o.a. aan de hand is met hem. De volgende dagen komt hij regelmatig naar me toe. Legt zijn hoofd onder mijn hand en vraagt dan ook echt zelf of ik hem even wil helpen. Zo blij zijn we allebei dat er het e.e.a bevestigd is en nog mooier, dat we ermee aan de slag kunnen

Claudia

Consult Random

Rated 5,0 out of 5
24 oktober 2023

Op 24 september is Renate bij ons op stal geweest.

Mijn paard Random is al op leeftijd en ik was benieuwd hoe hij in het leven staat.

Van tevoren allemaal vragen op papier gezet wat ik allemaal wou vragen.

Wat ik erg prettig vond is dat Renate uitleg geeft van wat ze gaat doen en in welke volgorde.

En wat ook erg plezierig was is, dat ze er ook alle tijd voor neemt.

Geen gestress maar alles in een ontspannen sfeer.

Ook na de tijd is er alle ruimte voor het stellen van vragen.

de tip om alles op te nemen was ik erg dankbaar voor.

Naderhand toch nog een paar keer terug kunnen luisteren.

Ik ben een tevreden mens en raad Haar zeker aan om een reading bij haar te doen.

Sina

Energetisch communiceren

Rated 5,0 out of 5
19 oktober 2023

Wat een fantastisch weekend was het!

Buiten vielen de hagel stenen en binnen was er rust, respect en vertrouwen! Bedankt iedereen voor het vertrouwen en begrip.

Het enthousiasme van Renate werkt aanstekelijk en ze begeleidt je heel duidelijk op een fijne manier.

Een echte aanrader voor een unieke ervaring, die ik ga uitbreiden door te blijven oefenen!

Rin

Verdiepingsdag

Rated 5,0 out of 5
18 oktober 2023

De eerste verdiepingsdag op jouw eigen adres was een succes. Wat een mooie plaats om energetisch aan het werk te zijn!! We hadden een hele leuke groep die elkaar ondersteunden en elk hun eigen verhaal en inbreng liet doen. Er werd goed naar elkaar geluisterd. En dat alles natuurlijk onder toeziend oog van Renate; wat een mooi mens. Zij begeleidt je in alles zeer goed en heeft goed uitleg gegeven over hoe je nog dieper energetisch kunt werken. Kortom het was een hele geslaagde dag.

Renate

Verdiepingsdag

Rated 5,0 out of 5
18 oktober 2023

De verdiepingsdag: wat kan je verwachten?

Je kan je in ieder geval verheugen op de heerlijke lunch bij Renate! We kregen een mooie steen die je verder gaat helpen bij het communiceren. Echt! Ik voelde de steen direct. We gingen de luikjes methode doen! En hebben alweer een flink aantal honden kunnen helpen net hun angsten voor de knallen.

Bezig geweest met 2 vermiste dieren. Daarna groepsevaluatie. In een woord: fantastisch.

Het heeft me zoveel gebracht ! Een aanrader voor iedereen. Renate nogmaals dikke dank 🙏😘

karen venema

Verdiepingsdag

Rated 5,0 out of 5
18 oktober 2023

Renate is een grote bron waaruit het goed drinken is! Wát een kennis! Daarnaast weet Renate op toegankelijke wijze de deelnemers mee te nemen in hoe opnieuw contact leggen met de dieren via de altijd aanwezige energievelden in zowel mens als dier. Geweldig om in de groep te ervaren hoe overlappend onze antwoorden waren naderhand. Ik kreeg opnieuw bevestiging dat de verbondenheid met dieren, natuur ieder moment aanwezig is. Daarom terecht verdiepingsdag! Ik kan het iedereen aanraden! Heel veel dank Renate en hopelijk tot een volgende keer.

Alexandra de Loos

Duizendmaal dank lieve Renate!

Rated 5,0 out of 5
18 oktober 2023

Mijn lieve labrador Dexter, was na het overlijden van zijn baasje niet meer de oude. Ik werd wanhopig, omdat ik hem niet begreep en niet wist hoe ik hem moest helpen. Dankzij Renate weet ik hoe Dex zich voelt en hoe hij het overlijden van zijn baasje heeft beleefd. Dex bleek overprikkeld. Zijn emmertje liep over door alle gebeurtenissen. Met een concrete oefening, kunnen Dex en ik aan de slag om weer rust in z’n koppie te krijgen. Dankjewel voor alles lieve Renate! Knuffel van mij en een poot van Dex

Sophie

Verdiepingsdag communicatie workshop

Rated 5,0 out of 5
18 oktober 2023

Weer een waardevolle aanvulling en inspirerende dag gehad met leuke nieuwe mensen. Kreeg hiermee weer extra tools om verder te gaan met dierencommunicatie. En niet te vergeten onder begeleiding van Renate die weer alle tijd en geduld heeft om deze extra verdieping uit te leggen en samen te ervaren. Op naar een nieuwe verdieping 😉😄.

Michelle

Workshop energetisch communiceren

Rated 5,0 out of 5
17 oktober 2023

Hier kan ik eigenlijk heel kort in zijn. Iedereen zou dit gewoon moeten ervaren.

Dit is een ervaring om nooit te vergeten. In een vertrouwde setting met mensen die al snel vertrouwd aanvoelden. Renate verteld en legt vol passie, enthousiasme, in geuren en kleuren, heel helder met de juiste energie alles mooi uit. Dit gaf ons een mooie verbondenheid, met elkaar en de dieren waarmee we mochten communiceren.

En dan op het laatste als cadeautje (zo zie ik het) je ontmoeting met je krachtdier en je hulpdieren. De ontmoeting met mijn krachtdier zal ik dan ook nooit meer vergeten, zo mooi.

Iedereen bedankt voor het vertrouwen en het respect naar elkaar… Nu is het tijd om de honger te stillen door heel veel kilometers te maken met het energetisch communiceren.

Bedankt iedereen.

Marja

Prachtige en fijne workshop, veel geleerd!

Rated 5,0 out of 5
16 oktober 2023

De workshop dieren communicatie met Renate was bijzonder en intens. Vol aanstekelijke enthousiasme en bevlogenheid kon Renate onze kleine groep de basisbeginselen van het energetisch communiceren met dieren, en het daarbij inzetten van edelstenen laten ervaren. Door haar warme energie creëert zij een veilige omgeving, waarin iedereen zich gemakkelijker kan openstellen. Wat bijzonder en mooi om zo het contact met een dier aan te gaan en ermee te communiceren, dit had ik vooraf niet durven dromen!

Judith

Workshop energetisch communiceren

Rated 5,0 out of 5
16 oktober 2023

Wàt een ervaring! De workshop gevolgd met een super mooie groep met zoveel diversiteit aan mensen, maar gemeenschappelijk het vertrouwen en één doel. We did it!! Nogmaals: Renate Weemhof Communicaid voor de fijne heldere uitleg van de stappen die we moesten nemen en het daadwerkelijk laten voelen van de energieën. Voor ons als geheel als groep: Het respect, ruimte, openheid en vertrouwen was geweldig! Ik ben nog diep onder de indruk en ga mijn kilometers maken!

Petra Fledderman

Een grote troost

Rated 5,0 out of 5
9 oktober 2023

Eerlijk, openlijk en oprecht.

Heleen

Walty🐾

Rated 5,0 out of 5
1 oktober 2023

Nadat onze 1jarige Walty al een week spoorloos verdwenen was hebben we contact met Renate gezocht voor hulp. Na meedere malen per dagen te zoeken met helaas zonder resultaat voelde dit als onze laatste kans. Renate heeft op zeer korte termijn contact met hem gezocht en niet zonder succes! Walty bleek uit nieuwsgierigheid in een bus te zijn gestapt en was compleet de weg kwijt. Doordat Renate onze huis in een wit licht heeft gezet kon Walty zo weer de weg terug naar huis vinden, en was hij enkele uren na het contact op eigen krachten terug naar huis gekomen. Zowel wij, als Walty ontzettend blij. Zo bijzonder! We zijn je erg dankbaar, en dan weet ik zeker dat ik ook namens onze avonturier 🐾 spreek. 10000 maal dankjewel😘

Karlijn

Energetisch contact met paard

Rated 5,0 out of 5
16 september 2023

Renate heeft met mijn 2 merries contact gelegd, ivm 1 van mijn merries erg snel spanning heeft bij alles. Ze voelde dat zij lichamelijk veel ongemak heeft, wat ik heel goed kan beamen omdat ik daar de symptomen van zie. Ik kon er alleen mijn vinger niet op leggen hoe en wat. Ik weet nu dat er door de volgende osteopaat beter en gerichter op behandeld kan gaan worden en hopelijk dat dat haar de rust in haar lichaam terug kan brengen, gezien het feit dat mijn merrie een gebrek aan rem slaap heeft. Ja ik snap nu waarom ze niet lang wil liggen om echt goed te kunnen slapen …..Dankje wel Renate!! En hopelijk tot snel 🤗

Miranda

Mantra voor Tess

Rated 5,0 out of 5
28 juli 2023

Gister kwam Renate bij Tess (Haflinger). Wat een mooie en bijzondere ontmoeting.

Heel natuurlijk mocht ik meedoen in het contact met Tess. Samen voelen hoe het met Tess haar paardenlijf gesteld is.

Tess zit vol spanning, die ze niet meer kwijt kan. Renate heeft Tess geleerd hoe ze de spanning toch kan laten afvloeien.

Hierin nam ze mij stap voor stap mee en zo konden we samen Tess ondersteunen.

Tess pikte dit feilloos op en je zag haar gaan ontspannen en tot rust komen.

De komende dagen/weken kan ik Tess ondersteunen om stukje bij beetje de spanning los te laten. Met een mooi mantra kunnen we haar hier vertrouwd mee maken.

Heel fijn om haar in de toekomst ook snel te kunnen helpen als dit nodig is.

Dank je wel, Renate, voor deze supermooie ervaring. Héél waardevol en voor mij een duwtje in de rug om de workshop dierencommunicatie bij jou te gaan volgen.

Lieve groet, Mirjam

Mirjam

Overprikkeling

Rated 5,0 out of 5
13 juli 2023

Een week of 2 a 3 geleden heb ik Kai mijn bordercollie van 2 jaar oud, door Renate laten bekijken dmv foto. Nu had ik veel verwacht en ook in de richting zat ik goed qua overprikkeling. Echter dat het zo erg was dat hij er lichamelijk ook klachten van had, dat had ik niet helemaal zien aankomen. Kai blijkt zo zwaar overprikkeld dat hij last van zijn maag heeft en hoofdpijn. Dat moet echt verder bekeken worden en wij zijn dan ook doorgestuurd. Nu is het zo dat ik hem wel kan helpen dmv zijn bolletje te masseren zodat hij het e.e.a. loslaten. Ik ben na de uitleg gelijk naar Kai gegaan. Met hem gesproken dat hij het niet alleen hoeft te doen. Hij keek me aan gaf echt een diepe zucht van opluchting. Was erg blij dat het nu toch echt duidelijk was wat er o.a. aan de hand is met hem. De volgende dagen komt hij regelmatig naar me toe. Legt zijn hoofd onder mijn hand en vraagt dan ook echt zelf of ik hem even wil helpen. Zo blij zijn we allebei dat er het e.e.a bevestigd is en nog mooier, dat we ermee aan de slag kunnen.

Claudia

Consult Bentley

Rated 5,0 out of 5
3 juli 2023

Renate ken ik al een paar jaar. Ze begeleidt Bentley door de lastige maanden rond oud en nieuw heen.

Nu is ze een paar weken geleden bij ons thuis geweest, Bentley zat behoorlijk in de lappenmand. Doordat Renate contact met hem kon leggen werden er een aantal dingen duidelijk.

Daar mee aan de slag gegaan en Bentley is weer opgeknapt! 2 kilo gegroeid en weer vrolijk voor een bijna 11 jarige labradoodle. Blij dat Renate ons kon helpen!

Janneke

Gesprek met mijn paard Eagle

Rated 5,0 out of 5
14 juni 2023

Na veel lichamelijke problemen van mijn paard na een flinke val op beton, hulp ingeroepen van Renate voor een gesprek met elkaar. Na ruim 45 min en heel veel lichamelijke klachten van zijn kant verteld te hebben, een afspraak gemaakt bij kliniek voor fotos en echo. 1 specifiek punt die bij het gesprek door Eagle was aangegeven, blijkt de boosdoener te zijn. Nu hulp ingeroepen voor behandeling, Had ik het maar eerder gedaan. Renate thanks van Eagle en mij, dikke knuf je bent een topper

Aline en eagle

Een interessante en leerzame middag!

Rated 5,0 out of 5
13 juni 2023

Renate is een middag bij ons, mijn lieve hond Chevy en mij, op bezoek geweest. Chevy vindt het namelijk erg spannend naar/in de auto en ik was ten einde raad wat ik kon doen om het voor hem zo comfortabel mogelijk te maken, daarbij kon in mijn vinger er niet op leggen wáárom hij het zo spannend vond. Hoewel ik wel een vermoeden had (we zijn ooit eens van achteren aangereden en ik dacht dat dat de oorzaak van zijn angst was).

Vanaf het moment dat Renate binnen kwam voelden Chevy en ik ons comfortabel bij haar, wat een lieve, gezellige, spontane, vrolijke vrouw! Ze is met Chevy in gesprek gegaan, en Chevy vertelde haar een aantal dingen over zijn (korte) leven op Curacao, die ik niet eens wist, maar wel kon plaatsen. Reuze interessant, en ook grappig!

Chevy gaf aan dat hij nog altijd bang is om niet meer thuis te komen. Steeds is hij, tot zijn adoptie bij ons in Nederland, met een ‘rijdend voertuig’ (zo noemt hij het zelf) verplaatst, en nooit meer op de plek teruggekomen waar hij zich nét thuis voelde. Nu hij, inmiddels al 2 jaar, bij ons woont, houdt hij dus nog áltijd een slag om de arm dat het rijdende voertuig betekent dat hij niet meer thuis komt. De plek die voor hem fijn en veilig is.

We hebben samen een mantra afgesproken, en gaan daar mee aan de slag. En natuurlijk heeft Renate hem verteld dat hij nóóit meer bij ons weg hoeft, en een oud opaatje bij ons mag worden <3. We zijn er natuurlijk, na 2 weken nog niet, maar ik zie wel al meer rust over hem heen komen wat betreft de auto!

Erg leuk vond ik het vooral dat Chevy aan het einde van het gesprek aan gaf nog iets tegen mij te willen zeggen: "Als ik alleen thuis ben, en jij bij je paard of ergens anders, maak je niet zo druk! Tranquilo, ik chill wel lekker thuis!". Iets wat absoluut waar is, ik maak me altijd een beetje druk dat ik op tijd terug moet, omdat Chevy alleen thuis zit. Niet meer doen dus, haha!

Nogmaals Renate, heel erg bedankt!

Shanna

Consult Bentley

Rated 5,0 out of 5
9 juni 2023

Renate heeft Bentley al een paar geholpen tijdens de vuurwerkperiode. Nu was zij er om er achter te komen wat er lichamelijk met hem aan de hand was. Er is veel duidelijk geworden. Het was bijzonder om te zien hoe zij communiceert met Bentley. Een aanrader!

Janneke

Consult Jack

Rated 4,0 out of 5
18 mei 2023

Met enige twijfel een consult aangevraagd bij Renate omdat we niet goed wisten wat we konden verwachten. Toen ze bij ons thuis kwam voor Jack werd het een zeer open gesprek. Met de antwoorden op de vragen die wij konden stellen, hebben wij nog meer inzicht gekregen in het welzijn van onze hond en zijn lichamelijke conditie. Het advies om verdere stappen te ondernemen gaan wij zeker opvolgen. Wij zijn zeer positief verrast door dit consult!

Elly Van Guldener

Indrukwekkend en bijzonder

Rated 5,0 out of 5
9 mei 2023

Renate kwam bij mij voor een consult voor mijn paard. Bijzonder en indrukwekkend om te zien hoe Renate in alle rust met mijn paard communiceerde. Het gevoel dat mijn paard nog niet goed in haar vel zat, werd bevestigd en daarbij heb ik direct van Renate tips en adviezen gekregen om de volgende stappen te kunnen zetten. Heel blij mee!

Amanda Wieringa-Roelvink

Belmondo

Rated 5,0 out of 5
7 mei 2023

Vandaag is Renate bij ons langs geweest voor een gesprek met ons paard Belmondo. We hebben dit als erg prettig ervaren en het heeft ons veel duidelijkheid gegeven. Heel prettig om een inkijk te krijgen in de gedachten en gevoelens van je paard. Veel bevestiging van wat wij al dachten en een aantal nieuwe inzichten waar we weer mee verder kunnen.

Sanne Schaper

Bijzonder

Rated 5,0 out of 5
23 april 2023

Hoe bijzonder is het om via Renate te praten met je dier waar je zoveel van houdt! Hij heeft geen pijn en heeft nog levenslust, hem te kunnen vertellen dat ik van hem hou. Een osteopaat komt voor hem, omdat hij aangeeft ongemakken te ervaren. Er achter te komen wat hem ervan weerhoudt om te eten… en zo bijzonder: na Renate haar komst eet hij zijn brokken weer waar hij twee weken lang niet naar om keek! Wauw, zo ontzettend blij met wat ik voor mijn lieverd heb kunnen betekenen!

Jacquelien

Workshop 4 en 5 februari

Rated 5,0 out of 5
15 maart 2023

Altijd al een extra voelsprietje gehad bij ziekte van dieren, al wist ik soms niet precies wat er aan mankeerde.

Ik heb dit altijd als normaal ervaren , dat hoort bij mij. Heb me er verder nooit in verdiept.

Totdat iemand me wees op de workshop van Renate, die ik vanuit het dorp ken.

Het was als een warm bad, samen met een aantal cursisten aan de slag te gaan, om dieren vanaf een foto te leren lezen en voelen .

Het voelde niet eens gek, heel vertrouwd en het lukte direct.

“Ik wist van te voren al wel dat jij dit kon” zei Renate , en dat klopt, ging me goed af tijdens de workshop.

Leuk om dit verder te ontwikkelen. Vanaf een foto met een dier communiceren , lezen en voelen wat het dier voelt.

En zoals ik altijd al kon maar een beetje eng vond om te doen, het dier lezen en voelen terwijl ik er naast sta.

“ vertrouw op je intuïtie , wat komt er bij je binnen “ zei Renate .

En daar moet ik meer mee bezig , me nog meer in ontwikkelen .

Want dit is echt prachtig om te doen. Ik ben nog lang niet uitgeleerd.

Hilda

Indrukwekkende ervaring

Rated 5,0 out of 5
13 maart 2023

Nieuwsgierig en onzeker of ik dit ook zou kunnen begonnen aan de workshop dierencommunicatie. Hiermee een kijkje kunnen nemen in een totaal nieuwe dimensie voor mij. Dit waren de eerste stapjes. Nu dooroefenen, doorontwikkeling en zelfvertrouwen opbouwen. Het was een indrukwekkende ervaring! Dankjewel Renate.

Janet Sterrenberg

dieren communicatie

Rated 5,0 out of 5
12 maart 2023

Renate kan met veel passie en heel boeiend vertellen. 2 hele leuke dagen gehad en erg veel geleerd over edelstenen en communiceren. Een echte aanrader!

Regina

Wat een fantastische ervaring!

Rated 5,0 out of 5
12 maart 2023

Totaal niet spiritueel en met beide voeten op de grond begon ik zonder enige verwachting, maar wel met nieuwsgierigheid, aan deze workshop.

Het werd een fantastische ervaring, waarin ik onder plezierige begeleiding van Renate, mijn eerste communicatie met dieren mocht ervaren. Waauw!

Nooit gedacht dat ook ik dit zou kunnen, met veel enthousiasme ga ik thuis verder oefenen en verheug mij nu al op die verdiepingsdag in het najaar.

Dank je wel Renate voor dit fantastische weekend!

Corien

3 paarden behandeld

Rated 5,0 out of 5
9 maart 2023

Zeer goed bevallen, Renate is heel erg rustig en heeft onze ontbrekende puzzel stukjes op kunnen lossen.

Dingen duidelijk kunnen maken uitgelegd en verteld dat het echt wel goed komt.

Ik werd er emotioneel van en schaamde mij natuurlijk dat ik traantje moest laten ze trooste mij lief en zei dat dit heel normaal was het is zo bijzonder dat je via je paard dingen te weten komt die je eigenlijk al ver weg hebt gestopt maar donders goed weet dat ze er wel zijn.

Heel erg bedankt lieve Renate we zijn er alledrie erg blij mee en onze paarden zeer zeker ook, tot gauw, ook namens Marilene en Rene x.

Johanna Tichelaar

Nadat Renate een aantal keren onze hond had geholpen werd ik nieuwsgierig.

Rated 5,0 out of 5
21 februari 2023

Verleden jaar heeft Renate een paar keer onze hond geholpen met zijn problemen. We merkte dat dat zo goed ging dat ik nieuwsgierig werd en mij heb aangemeld voor de workshop dierencomunnicatie op 4 en 5 februari. Wat een ervaring was dat! 2 dagen lang hingen wij als groep aan haar lippen en hebben we veel geoefend en geleerd. Wil je ook graag leren om te communiceren met dieren dan is deze workshop een aanrader.

Marianne Roseboom

Workshop communicatie

Rated 5,0 out of 5
6 februari 2023

Met twijfel begonnen aan de workshop, want ja zeggen dat iedereen dit kan is 1 het ook echt leren is iets anders. Maar vanaf de eerste minuut dat ik aankwam voelde ik mij welkom in een mooi warm gezelschap en niet te vergeten Renate die alles zou goed begeleid. Ze neemt je stap voor stap mee in deze nieuwe wereld voor mij en maakt je nieuwsgierig naar alles wat je nog gaat leren. In deze 2 dagen heb ik zoveel mooie momenten mogen meemaken, nou wil je vast weten welke….. Ik zou zeggen kom het ervaren en dan ga jij bij Renate ook jouw eigen mooie momenten ervaren… Want ook ik kan zeggen na deze 2 dagen zeggen IEDEREEN KAN LEREN COMMINUCEREN (met de hulp van Renate 😉)

Michelle

Workshop dieren communicatie in Finsterwolde 4/5 februari

Rated 5,0 out of 5
6 februari 2023

Ik wilde al tijden een workshop bij Renate volgen. Toen Renate een live reading kwam doen bij een van onze paarden, vertelde ze dat er een plekje vrij was gekomen. Dat plekje heb ik genomen en oh wat vond ik het spannend. Niet van geslapen.. ik kan dat niet.

Nou, wees niet bang bij Renate. De dagen vlogen om, de energie vloog van links naar rechts, de lunches geweldig verzorgd. Wat een prachtige vrouw! En wat een power, liefde, respect. Ik kan nog wel even door gaan. Nu heb ik spijt dat ik de cursus niet eerder heb gedaan.

Dankjewel lieve Renate 😘😘

Karen Venema

Bijzondere eerste ontmoeting tussen Renate en Ibor

Rated 5,0 out of 5
16 januari 2023

In verband met een aantal problemen met onze Duitse Herder waar we op vast liepen hebben we contact gezocht met Renate om erachter te komen wat er is en hoe we dit kunnen oplossen.

Onze grote rondspringende herder Ibor begroet Renate enthousiast bij binnenkomst.

Renate maakt contact met hem en sommige puzzelstukjes worden voor ons op een plek gelegd en zorgt voor ons voor bevestiging. We hebben goede tips en adviezen gekregen waar we mee aan de slag kunnen om meer rust te kunnen creëeren. We zijn blij dat we in contact zijn gekomen met Renate en zien na haar tips al vooruitgang!

Stephanie

Workshop communiceren

Rated 5,0 out of 5
4 december 2022

Oef beetje laat, maar beter laat als nooit. Het weekend van 24 september (als ik het goed heb) heb ik voor het eerst de cursus communiceren mogen meemaken. Wat een openbaring en prachtig weekend was dat. Al jaren heb ik het gevoel gehad dat mijn dieren mij iets probeerde te vertellen. Nu kan ik ze eindelijk zelf te woord staan.

In het begin was ik bang dat ik zal falen, maar Renate geeft zoveel vertrouwen dat je in jezelf gelooft en vertrouwt. Niks is gek en het mooie is dat ieder het op zijn eigen manier ervaart.

Ik zal in de toekomst nog erg graag de verdieping gaan doen, maar voor nu eerst lekker kilometers maken!

Danielle

Verdiepingsdag

Rated 5,0 out of 5
25 november 2022

Wat een geweldige verdiepingsdag was het!!!! Zo blij dat ik weer nieuwe dingen heb geleerd!!! Door meer te leren over angsten van dieren en door vermiste dieren weer op te kunnen zoeken gaat er echt een wereld voor je open. Renate is echt een top vrouw die je in alle rust kan uitleggen hoe en wat. Daardoor is er zo’n relaxte sfeer.

Helemaal bizar dat we met de hele groep de vermiste hond weer hebben teruggevonden en dat hij weer terug is bij de baasjes!!!!

Als er een 3de keer komt schrijf ik me zeker weer in!!!!

Laura Boerstoel

Overweldigend mooi en speciaal

Rated 4,0 out of 5
25 november 2022

Een mooie, intensieve en indrukwekkende workshop, waarin ik onder de geweldige begeleiding van Renate, zowel de emotie als het lichaam van mijn paard heb mogen voelen. Wat een geweldige ervaring. Vanaf nu veel oefenen met hetgeen Renate mij geleerd heeft.

Margreet van den Berg

Verdiepingsdag

Rated 5,0 out of 5
17 november 2022

GEWELDIG! oh wat heb ik weer veel geleerd en wat kan Renate het goed rustig en begrijpelijk uitleggen! Heel veel nieuwe inzichten/technieken geleerd. Hoe ik dieren kan helpen met angsten of te kijken door hun ogen en nog veel meer!!

Absoluut een aanrader!! Komt er nog een deel 3??

Dianne Potze

Leerzame en prachtige workshop Dierencommunicatie

Rated 5,0 out of 5
9 oktober 2022

2 weken geleden op een prachtige locatie te Finterswolde de leerzame cursus Dierencommunicatie van Renate gevolgd.

Ik heb 2 dagen lang aan haar lippen gehangen! De passie die ze uitstraald maar ook de manier hoe de cursus wordt gegeven. De 2 dagen vlogen om! En natuurlijk de overheerlijke lunch ook niet vergeten! Aan alles is veel aandacht besteed.

Ik heb erg veel geleerd in deze 2 dagen. En nu ga ik kilometers maken met de lesstof van Renate in mijn binnenzak.

Renate, je bent een prachtmens!

Alja

Workshop dierencommunicatie

Rated 5,0 out of 5
9 oktober 2022

Over dierencommunicatie valt natuurlijk ontzettend veel te vertellen, te leren en mee te oefenen. Fijn om te ervaren hoe Renate dit tijdens de 2daagse workshop op een natuurlijke manier weet te sturen, zodat alles aan bod komt. De workshop was een mooie ervaring.

En mooi om dit te mogen doen met een groep mensen die hetzelfde doel voor ogen hebben; de dieren hun verhaal te laten vertellen.

Desiree Hartong

Voor de tweede keer geweldig geholpen.

Rated 5,0 out of 5
27 september 2022

Nadat Renate begin dit jaar ons had geholpen met onze hond Buddy , kregen we nadat mijn zoon op zichzelf ging weer nieuwe problemen met Buddy. Buddy ging ineens huilen als we wegwaren. De buren attendeerde ons erop en nadat we de camera verschillende dagen hadden aangezet , bleek hij van blaffen naar huilen te gaan. Gelijk had ik weer contact gezocht met Renate en zij ging het gesprek weer aan met hem. Ze legde hem uit waarom wij zo nu en dan weg moeten en leerde hem een techniek om eventueel toch opborrelende spanning los te laten. Het duurde niet lang voordat het ging werken bij hem. Als we weggingen attendeerden wij hem extra op de techniek en dat we even een boodschapje waren doen. Toch kwam helaas het huilen uiteindelijk weer terug. Nadat Renate nog een keertje contact met hem had bleek er een negatief veld in onze woonkamer te zitten waar hij last van had. We hebben edelstenen geplaatst op de aangewezen plekken en nu gaat het weer super met hem! We waren even bang dat hij tijdens onze vakantie zou terug vallen omdat er andere mensen in ons huis waren, maar zij paste ook de techniek toe en het ging geweldig. We zijn weer erg blij met wat Renate voor ons en Buddy heeft kunnen doen!

Marianne en Co

Puzzeltje

Rated 5,0 out of 5
27 september 2022

Wat vind ik het jammer dat ik Renate niet eerder heb ingeschakeld voor mijn eigen dier.

Ik had al hele goede ervaringen met ’t poezebeest van mijn vriendin. Maar een kat is nog geen paard, dacht ik heel nuchter.

Maar wauw wat een fijn contact is dit geweest.

Eerst al tussen Renate en mij, later tussen Renate en mijn paard!

Ik had niemand verteld dat ik Renate had ingeschakeld en iedereen vond mijn paard veranderd na de eerste halve sessie. Ze bleef mij maar knuffelen toen ik Renate haar naam fluisterde.

Ik had zo mijn vermoedens, dus snel naar huis en mijn mail geopend. Daar inderdaad een berichtje van Renate met uitgebreid excuses dat ze door omstandigheden het gesprek met mijn paard niet kon af maken, maar dat er al wel contact was geweest.

Dat het paard het fijn vond dat ik Renate om hulp had gevraagd en dat zou ze mij laten merken door te knuffelen.

Dat was precíes wat ze deed zonder dat ik het wist!

Nadat Renate het consult kon vervolgen en af heeft gemaakt, heb ik een heel ander paard. Ze heeft aan Renate laten weten waar ze last van heeft. En dat is meer dan dat ik Renate heb verteld!

Renate heeft dus echt contact met het dier!

Zo fantastisch om te ervaren!!!

Het gaat al mijn nuchterheid te boven, maar ik ben zo blij en dankbaar.

KC

Eerste keer. Diep geraakt.

Rated 4,0 out of 5
8 augustus 2022

Voor mij was het de eerste keer dat ik een dierentolk in geschakeld heb, en ben dankbaar dat ik dat heb gedaan (en mijn kat is dat ook). Wat een mooi instrument om met elkaar in contact te zijn en te horen wat zijn kant van het verhaal is. Ook als was het verslag best confronterend om te lezen en deed het mij verdriet te lezen wat er in zijn lijfje allemaal gebeurt, toch heeft het ertoe bijgedragen dat ik/we betere beslissingen hebben kunnen maken om zijn herstel in te zetten. Ik ben geraakt door zijn verhaal en blij met wat hij met me heeft willen delen over hoe nu verder. Blij met de rol die Renate daarin heeft gespeeld en het heldere en complete verslag!

Patrick

Contact met Renate.

Rated 5,0 out of 5
29 juli 2022

In februari 2021 had Renate voor het eerst contact met onze onzekere hond. Er was natijd duídelijk iets “gebeurt” met haar. Ze was moe na het intensieve contact, daarna stonden haar ogen zóveel zachter en rustiger.

Het had haar duidelijk goed gedaan. We kregen wat oefeningen, die we nog altijd doen. Dit jaar hebben we nog een keer contact gezocht met Renate. Heel erg fijn, deze steun voor onze hond en daardoor ook voor ons!!! Renate bedankt !!! 😘

Tineke

Vermissing Tanuki

Rated 5,0 out of 5
26 juni 2022

Toen mijn hond Tanuki spoorloos verdwenen was heb ik contact gehad met Renate of ze mij kon helpen. Ik was me zeer bewust dat vermissingen lastig zijn omdat alles vanuit het perspectief van de hond gezien moet worden en je ook dingen te zien of horen krijgt die een herinnering zijn. Na 16 dagen heb ik Tanuki terug gevonden, door hulp van diverse zoekteams. Of ik Tanuki gevonden heb door aanwijzingen van de tolk is het antwoord nee, maar alles wat Renate mij heeft verteld over de communicatie met Tanuki klopte allemaal wel. Plekken waar ze geweest was, dingen die ze gezien had..zelfs een tekening die geschetst was door Renate matchte met een gebied waar Tanuki geweest is.

De puzzelstukjes lagen er, maar waren onmogelijk in elkaar te zetten doordat het gebied erg groot was. Verder vond ik mijn contact met Renate super fijn, ze gaf me hoop en hoop is alles waar je je op zo’n moment aan vast kan houden. Ik vind Renate een geweldige tolk en ga zeker vaker gebruik maken van haar diensten voor mijn rescue opvang. Lieve Renate heel erg bedankt voor je enorme steun en tijd die je in ons gestoken hebt.

Jennifer Arends

Fijne sfeer, goede verdieping, bijzondere ervaring

Rated 5,0 out of 5
17 juni 2022

Een tijdje geleden heb ik bij Renate de cursus voor dierencommuncatie gedaan. Ze heeft me veel geleerd over chakras, edelstenen en de communicatie met dieren. Daarnaast heeft de cursus me veel nieuwe inzichten gegeven in mijzelf. Al met al heeft Renate de groep waarmee ik de cursus volgde, op een fijne en warme manier begeleid. Ze straalt veel warmte en kennis uit en dat deelt ze graag met anderen. Al met al, een hele bijzondere ervaring.

Jesse Munnik

Mooie workshop ervaring

Rated 5,0 out of 5
25 april 2022

De workshop was een geweldige beleving.

We hadden een hele fijne en gezellige groep dames met ieder haar eigen verhaal.

Helaas is het mij niet gelukt om communicatie tot stand te brengen met dieren, maar dat maakte het voor mij niet minder interessant.

In mijn persoonlijke leven speelt er ook teveel waardoor ik letterlijk de energie er niet voor op heb kunnen brengen om dieren te bereiken via deze weg.

Aan de theoretische- en praktische uitleg heeft het in ieder geval zeker niet gelegen, want deze was helder en duidelijk.

Ook vond ik het heel bijzonder om te horen wat de andere cursisten beleefden in hun gesprekken met het desbetreffende dier.

Renate is een ontzettend begripvolle, warme en medelevende vrouw die werkelijk op allerlei manieren probeert je te helpen en te ondersteunen.

Dit (en de zalige soep niet te vergeten 🙂 heeft er mede voor gezorgd dat ook ik het enorm naar mijn zin heb gehad en kan ik het iedereen aanraden!

Suus

Van wanhoop naar fijn buiten wandelen met onze hond

Rated 5,0 out of 5
21 april 2022

Onze hond Buddy begon begin januari zorgwekkend gedrag te vertonen. (Bijten) Ook begon hij snachts in huis te plassen. Hij is 3 jaar en al 2 x geopereerd aan verschillende gewrichten. Wij dachten dat hij misschien nog pijn had en daardoor dit gedrag vertoonde. Ik had een spoed aanvraag gedaan en 19 januari had Renate contact met Buddy. Haar verslag van hun gesprek heeft ons handvatten gegeven en we zijn druk met het oefenen daarmee. Het meest bijzondere is dat zodra wij met hem de afspraken doornemen en haar naam noemen, gaat z’n koppie omhoog en stapt hij vol zelfvertrouwen achter ons aan de deur uit. Echt zo fijn om even te weten wat je hond nodig heeft.

Update:

We zijn nu 3 maanden verder en Buddy doet niks meer in huis en het is een verademing om met hem buiten te lopen. Voor wij naar buiten stappen hoeven we ook niet meer de naam van Renate te noemen maar zeggen we ” wij zorgen voor jou ” en hij reageert amper nog op de dingen buiten.

In december wil je ons ook helpen met z’n vuurwerkangst en na de verandering die hij nu heeft ondergaan zijn we hoopvol dat dit ook gaat lukken.

Wij zijn van de wanhoop nabij, naar volop genieten tijdens het wandelen met hem.

Dank je wel voor jouw hulp.

Marianne en Co

Bijzondere cursus

Rated 5,0 out of 5
18 april 2022

Renate heeft een eigen manier ontwikkeld om de verbinding met de dieren tot stand te brengen. Hierdoor kon ik op een nieuwe manier mijn dier voelen. In stap, en in versnelling. Dat was echt heel speciaal en biedt veel mogelijkheden. Aangezien ikzelf ook werk met diercommunicatie, www.diergesprek.nl, is dat super fijn! Ook heb ik duidelijk gemerkt dat mijn derde oog nog beter geactiveerd werd door haar methode. Ik kan deze cursus zeker aanbevelen!

Amber Ferdinandusse

Wauw

Rated 5,0 out of 5
12 april 2022

Heel helder en met de voeten stevig op de aarde maar toch van het ene wonderbaarlijke moment in het andere terecht komen. Het was echt een weekend om nooit te vergeten. Een verrijking voor iedereen die op de 1 of andere manier met dieren te maken heeft.

Marlene Heistek Holtkamp

Workshop weekend.

Rated 5,0 out of 5
7 april 2022

Vorig weekend deelgenomen aan een workshop dieren communicatie. Renate deelt met veel warmte en enthousiasme haar kennis met de deelnemers. Er wordt tijd gemaakt om vragen te beantwoorden. Renate heeft veel ervaring om te delen en weet je te motiveren. De sfeer is warm en open zodat je ook durft te verkennen op voor mij onbekend terrein. Dat was spannend maar vooral leuk en eye-opening. Ik voel me verrijkt met nieuwe kennis en ervaringen en geweldige ontmoeting met Renate en de groep deelnemers. Misschien heb ik geluk gehad maar ze waren allemaal leuk en toch erg verschillend. Blij dat ik met hen de ervaring heb mogen delen. Ik raad de workshop erg aan! Had het niet willen missen.

Patries