Recencies

5,0
5,0 van 5 sterren (gebaseerd op 89 beoordelingen)
Uitstekend96%
Zeer goed4%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%

Emmett

22 mei 2024

Eind 2023 voor het eerst Emmett door Renate laten doen bij onze Husky Chittah. Chittah is al een dame op leeftijd en begon stijver te lopen. Hierop heb ik Renate ingeschakeld en Chittah liep weer als een jonge godin!

April j.l. zijn wij op vakantie geweest en zo’n 2 week later werd Chittah dusdanig slecht dat ze nog amper wilde lopen. Reguliere dierenarts kon niks bijzonders vinden, maar ik had toevallig al een afspraak staan bij Renate voor een herhaling van de Emmett. Ondertussen stond Chittah op tramadol & metacam. Hier kwam de pijn van haar nog steeds doorheen, arme gup.

15 mei is Renate weer langs geweest voor Chittah en heeft haar behandeld met de Emmett techniek. Eerst even invoelen zoals Renate dat zo mooi kan en hierdoor wist Renate waar ze zijn moest.

En of dit effect heeft gehad!! Chittah speelt en rent weer alsof ze weer een puppy is en dat terwijl ze toch al wel 10 is hahah!

In overleg hebben we na 4 week weer een behandeling gepland staan & zo gaan we kijken wat Chittah nodig heeft om zorgeloos een senior te kunnen zijn.

Dankjewel Renate 🙏🏽🙏🏽

Danielle

Workshop dierencommunicatie 16/17 maart 2024

6 april 2024

Omdat energetisch communiceren voor mij ongrijpbare materie was, wilde ik toch eens weten hoe dat nou werkt. Eerst maar eens ervaren en dan geloven.

Na een hartelijk ontvangst kregen we uitgebreid uitleg over edelstenen. Super interessant en een studie opzich. Dat de kracht van edelstenen zo voelbaar is, had ik niet gedacht.

Stap voor stap leerden we daarna hoe je met de dieren kunt communiceren. Echt bizar om te horen en te voelen hoeveel informatie er naar boven komt. Hoogtepunt was toch wel de gelijkenis tussen het beeld dat Kim doorkreeg van hond Chevy en de foto van deze plek die Shanna daarna liet zien- magisch! Hier wil je gewoon meer mee oefenen omdat er zo’n wereld voor je open gaat.

Super goed verzorgd, heerlijke lunch, relaxete sfeer, leuke mensen en vooral geen zweverig gedoe.

Bedankt Renate voor deze mooie ervaring!

Liefs,

Sigrid

Sigrid

Bijzondere gewaarwording

24 maart 2024

Wat een fijn opleidingsweekend hebben we achter de rug. In een gezellige en gastvrije setting met elkaar leren. Niet alleen over communiceren met dieren, maar ook over de werking van edelstenen en het vinden van je kracht dier. Met gezonde twijfel het weekend ingegaan … ja mijn linker hersenhelft wil ook wat en hier moet je toch een gave voor hebben. Na twee dagen bleek dat we allemaal contact hebben kunnen leggen met dieren. En dan afsluiten met een van de mooiste meditaties die ik tot nu toe heb gehad is kers op de taart. Renate dank voor jouw open, oordeelsvrije, lieve en zorgzame begeleiding.

Kim van Delft

Workshop weekend energetisch communiceren

24 maart 2024

Nadat Renate in de zomer van 2023 bij Chevy en mij thuis is geweest voor een consult wegens zijn angst voor de auto heeft Chevy gigantische stappen vooruit gemaakt. Ik heb met eigen ogen gezien, gevoeld en ervaren hoe waardevol energetisch communiceren is.

In februari van dit jaar heb ik Renate gevraagd nog eens te communiceren met Chevy. Helaas moest onze oude auto plaats maken voor een nieuwe, wat voor Chevy erg moeilijk was. Eigenlijk waren we weer terug bij af. Renate heeft hem uitgelegd dat ook deze auto hem weer thuis brengt en we hier mee leuke dingen gaan ondernemen. Chevy zei op zijn tijd dat zijn plekje dan wel de ‘oude’ situatie moest hebben, die nieuwe luxe mand in de auto wiebelde te veel ;-). Liever een beetje ruimte en steady.

Na het consult gelijk de auto omgebouwd en de Chef kwam gelijk inspecteren of we het wel goed deden. Een nooseboop en lik tegen mijn wang en een intense kwispel bevestigde zijn goedkeuring. Zo mooi om te zien! “Je hebt het begrepen vrouwtje, dankjewel!”

Na deze twee ervaringen dacht ik maar één ding. Ik wil dit ook! En ik voel dat ik dit ook kan!

Dus afgelopen weekend 16 & 17 maart aangeschoven in Renate haar woning in Slochteren. Aan een prachtig opgemaakte tafel, vol met mooie edelstenen, onder toeziend oog van de poesjes Ollie en Loof, in een ontzettend prettige, ontspannen vibe met 5 medecursisten.

Vanaf moment 1 voelde ik me ontspannen en vertrouwd, ondanks dat edelstenen en mediteren voor mij volledig nieuw waren.

Mijn eerste poging tot contact moment met Noélle, de hond van Renate dacht ik; Ja, doei. Ik kan dit tóch niet. Maar ineens stroomde er vanalles aan communicatie bij me binnen. De feedback en vertrouwen die Renate en de medecursisten je geven maakte het dat ik me zekerder ging voelen. Zie je wel! Ik kan dit wél! Tuurlijk!

Na een aantal communicaties met mijn eigen dieren; mijn hond Chevy, die trouwens aan gaf liever gewoon Chef genoemd te willen worden ;-), en mijn paard Roos, die werkelijk een open boek was en maar door bleef ratelen, maar ook met de dieren van mijn mede-cursisten groeide mijn vertrouwen in mezelf en mijn energetisch vermogen om dit te kunnen.

Er is werkelijk niets zweverigs aan!

Ik heb genoten van alle communicaties, en sta werkelijk te popelen om vlieguren te maken en veel dieren een luisterend oor te kunnen bieden

Shanna

Workshop Dierencommunicatie 16/17 maart 2024

19 maart 2024

Ik zit op een roze wolk en heb enorm veel zin om dit voort te zetten!

Het voelt als thuiskomen bij Renate. Haar positiviteit, kennis, kracht en liefde brengt ze in pure vorm over.

Het waren 2 intense dagen, die toch omvlogen. Ik heb zelf mooie gesprekken gehad en genoten van de verhalen van de anderen.

Renate haar mooie hond Caiden gaf mij een ‘duw in de rug’ die ik nodig had en ook haar kitten Lovie kwam op mooie momenten helpen en steunen.

Zó mooi! Dank je wel Renate en je mooie dieren.

Ik verheug me op het ‘oefenen’ en ‘kilometers maken’ En kijk nu al uit naar de verdiepingsdag.

“Thank you for helping me grow & learn”

Lieve groet Mirjam

Mirjam ter Harkel

Zeer goed verzorgde workshop op een fijne locatie. Renate kan haar ervaringen en kennis erg goed, vol passie en zonder zweverig te zijn overbrengen en biedt een veilige plek om met alle info aan de slag te gaan.

27 januari 2024

Als iemand mij een jaar geleden verteld had dat ik een workshop Dierencommunicatie (over energetisch koppelen nota bene) zou gaan volgen, dan had ik diegene voor gek verklaard. Maar wat was het geweldig! En wat was het concreet, niet-zweverig en op mijn lijf geschreven! En ook nog heel gezellig.

Ik kon me van te voren niet voorstellen dat ik met dieren zou kunnen communiceren, maar Renate creëert rust en geeft een zeer duidelijk stappenplan, veel praktijkgerichte tips en biedt de perfecte basis om met de opgedane kennis aan de slag te gaan.

Tijdens ons weekend (op een fijne locatie, van alle gemakken voorzien, met heerlijke lunches èn edelsteenwater) werd het proces vaak vergeleken met het trainen van je spieren: natuurlijk kan je niet “opeens” energetisch koppelen en de ene keer gaat het beter dan de andere keer. Maar je kunt het trainen door te oefenen. En dieren willen graag helpen.

Met onze groep hebben we al verrassend goede en bijzondere resultaten geboekt. Dat gaf mij veel (zelf)vertrouwen en energie.

Ik ben nu nog aan het nagenieten van afgelopen dagen en adviseer iedereen met interesse in communicatie met dieren om deze workshop te volgen, met name degenen die een allergie hebben voor geitenwollen-sokkerigheid. Wees gerust, dát tref je hier namelijk niet :).

Marieke

Bijzondere ervaring, ongeloof

27 januari 2024

Zo mooi dat je in contact kunt komen met dieren, stapsgewijs leer je dit, en echt je kunt het, zonder dat het te “zweverig” wordt, je leert wat edelstenen voor je kunnen betekenen, geen vraag is te gek, Renate is een warm persoon je voelt je er gelijk thuis. In alle rust wordt er tijd voor je genomen. Nu vlieguren maken en op naar de verdiepingsdag!

Jacquelien

Overprikkeling

24 oktober 2023

Een week of 2 a 3 geleden heb ik Kai mijn bordercollie van 2 jaar oud, door Renate laten bekijken dmv foto. Nu had ik veel verwacht en ook in de richting zat ik goed qua overprikkeling. Echter dat het zo erg was dat hij er lichamelijk ook klachten van had, dat had ik niet helemaal zien aankomen. Kai blijkt zo zwaar overprikkeld dat hij last van zijn maag heeft en hoofdpijn. Dat moet echt verder bekeken worden en wij zijn dan ook doorgestuurd. Nu is het zo dat ik hem wel kan helpen dmv zijn bolletje te masseren zodat hij het e.e.a. loslaten. Ik ben na de uitleg gelijk naar Kai gegaan. Met hem gesproken dat hij het niet alleen hoeft te doen. Hij keek me aan gaf echt een diepe zucht van opluchting. Was erg blij dat het nu toch echt duidelijk was wat er o.a. aan de hand is met hem. De volgende dagen komt hij regelmatig naar me toe. Legt zijn hoofd onder mijn hand en vraagt dan ook echt zelf of ik hem even wil helpen. Zo blij zijn we allebei dat er het e.e.a bevestigd is en nog mooier, dat we ermee aan de slag kunnen

Claudia

Consult Random

24 oktober 2023

Op 24 september is Renate bij ons op stal geweest.

Mijn paard Random is al op leeftijd en ik was benieuwd hoe hij in het leven staat.

Van tevoren allemaal vragen op papier gezet wat ik allemaal wou vragen.

Wat ik erg prettig vond is dat Renate uitleg geeft van wat ze gaat doen en in welke volgorde.

En wat ook erg plezierig was is, dat ze er ook alle tijd voor neemt.

Geen gestress maar alles in een ontspannen sfeer.

Ook na de tijd is er alle ruimte voor het stellen van vragen.

de tip om alles op te nemen was ik erg dankbaar voor.

Naderhand toch nog een paar keer terug kunnen luisteren.

Ik ben een tevreden mens en raad Haar zeker aan om een reading bij haar te doen.

Sina

Energetisch communiceren

19 oktober 2023

Wat een fantastisch weekend was het!

Buiten vielen de hagel stenen en binnen was er rust, respect en vertrouwen! Bedankt iedereen voor het vertrouwen en begrip.

Het enthousiasme van Renate werkt aanstekelijk en ze begeleidt je heel duidelijk op een fijne manier.

Een echte aanrader voor een unieke ervaring, die ik ga uitbreiden door te blijven oefenen!

Rin

Verdiepingsdag

18 oktober 2023

De eerste verdiepingsdag op jouw eigen adres was een succes. Wat een mooie plaats om energetisch aan het werk te zijn!! We hadden een hele leuke groep die elkaar ondersteunden en elk hun eigen verhaal en inbreng liet doen. Er werd goed naar elkaar geluisterd. En dat alles natuurlijk onder toeziend oog van Renate; wat een mooi mens. Zij begeleidt je in alles zeer goed en heeft goed uitleg gegeven over hoe je nog dieper energetisch kunt werken. Kortom het was een hele geslaagde dag.

Renate

Verdiepingsdag

18 oktober 2023

De verdiepingsdag: wat kan je verwachten?

Je kan je in ieder geval verheugen op de heerlijke lunch bij Renate! We kregen een mooie steen die je verder gaat helpen bij het communiceren. Echt! Ik voelde de steen direct. We gingen de luikjes methode doen! En hebben alweer een flink aantal honden kunnen helpen net hun angsten voor de knallen.

Bezig geweest met 2 vermiste dieren. Daarna groepsevaluatie. In een woord: fantastisch.

Het heeft me zoveel gebracht ! Een aanrader voor iedereen. Renate nogmaals dikke dank 🙏😘

karen venema

Verdiepingsdag

18 oktober 2023

Renate is een grote bron waaruit het goed drinken is! Wát een kennis! Daarnaast weet Renate op toegankelijke wijze de deelnemers mee te nemen in hoe opnieuw contact leggen met de dieren via de altijd aanwezige energievelden in zowel mens als dier. Geweldig om in de groep te ervaren hoe overlappend onze antwoorden waren naderhand. Ik kreeg opnieuw bevestiging dat de verbondenheid met dieren, natuur ieder moment aanwezig is. Daarom terecht verdiepingsdag! Ik kan het iedereen aanraden! Heel veel dank Renate en hopelijk tot een volgende keer.

Alexandra de Loos

Duizendmaal dank lieve Renate!

18 oktober 2023

Mijn lieve labrador Dexter, was na het overlijden van zijn baasje niet meer de oude. Ik werd wanhopig, omdat ik hem niet begreep en niet wist hoe ik hem moest helpen. Dankzij Renate weet ik hoe Dex zich voelt en hoe hij het overlijden van zijn baasje heeft beleefd. Dex bleek overprikkeld. Zijn emmertje liep over door alle gebeurtenissen. Met een concrete oefening, kunnen Dex en ik aan de slag om weer rust in z’n koppie te krijgen. Dankjewel voor alles lieve Renate! Knuffel van mij en een poot van Dex

Sophie

Verdiepingsdag communicatie workshop

18 oktober 2023

Weer een waardevolle aanvulling en inspirerende dag gehad met leuke nieuwe mensen. Kreeg hiermee weer extra tools om verder te gaan met dierencommunicatie. En niet te vergeten onder begeleiding van Renate die weer alle tijd en geduld heeft om deze extra verdieping uit te leggen en samen te ervaren. Op naar een nieuwe verdieping 😉😄.

Michelle

Workshop energetisch communiceren

17 oktober 2023

Hier kan ik eigenlijk heel kort in zijn. Iedereen zou dit gewoon moeten ervaren.

Dit is een ervaring om nooit te vergeten. In een vertrouwde setting met mensen die al snel vertrouwd aanvoelden. Renate verteld en legt vol passie, enthousiasme, in geuren en kleuren, heel helder met de juiste energie alles mooi uit. Dit gaf ons een mooie verbondenheid, met elkaar en de dieren waarmee we mochten communiceren.

En dan op het laatste als cadeautje (zo zie ik het) je ontmoeting met je krachtdier en je hulpdieren. De ontmoeting met mijn krachtdier zal ik dan ook nooit meer vergeten, zo mooi.

Iedereen bedankt voor het vertrouwen en het respect naar elkaar… Nu is het tijd om de honger te stillen door heel veel kilometers te maken met het energetisch communiceren.

Bedankt iedereen.

Marja

Prachtige en fijne workshop, veel geleerd!

16 oktober 2023

De workshop dieren communicatie met Renate was bijzonder en intens. Vol aanstekelijke enthousiasme en bevlogenheid kon Renate onze kleine groep de basisbeginselen van het energetisch communiceren met dieren, en het daarbij inzetten van edelstenen laten ervaren. Door haar warme energie creëert zij een veilige omgeving, waarin iedereen zich gemakkelijker kan openstellen. Wat bijzonder en mooi om zo het contact met een dier aan te gaan en ermee te communiceren, dit had ik vooraf niet durven dromen!

Judith

Workshop energetisch communiceren

16 oktober 2023

Wàt een ervaring! De workshop gevolgd met een super mooie groep met zoveel diversiteit aan mensen, maar gemeenschappelijk het vertrouwen en één doel. We did it!! Nogmaals: Renate Weemhof Communicaid voor de fijne heldere uitleg van de stappen die we moesten nemen en het daadwerkelijk laten voelen van de energieën. Voor ons als geheel als groep: Het respect, ruimte, openheid en vertrouwen was geweldig! Ik ben nog diep onder de indruk en ga mijn kilometers maken!

Petra Fledderman

Een grote troost

9 oktober 2023

Eerlijk, openlijk en oprecht.

Heleen

Walty🐾

1 oktober 2023

Nadat onze 1jarige Walty al een week spoorloos verdwenen was hebben we contact met Renate gezocht voor hulp. Na meedere malen per dagen te zoeken met helaas zonder resultaat voelde dit als onze laatste kans. Renate heeft op zeer korte termijn contact met hem gezocht en niet zonder succes! Walty bleek uit nieuwsgierigheid in een bus te zijn gestapt en was compleet de weg kwijt. Doordat Renate onze huis in een wit licht heeft gezet kon Walty zo weer de weg terug naar huis vinden, en was hij enkele uren na het contact op eigen krachten terug naar huis gekomen. Zowel wij, als Walty ontzettend blij. Zo bijzonder! We zijn je erg dankbaar, en dan weet ik zeker dat ik ook namens onze avonturier 🐾 spreek. 10000 maal dankjewel😘

Karlijn

Energetisch contact met paard

16 september 2023

Renate heeft met mijn 2 merries contact gelegd, ivm 1 van mijn merries erg snel spanning heeft bij alles. Ze voelde dat zij lichamelijk veel ongemak heeft, wat ik heel goed kan beamen omdat ik daar de symptomen van zie. Ik kon er alleen mijn vinger niet op leggen hoe en wat. Ik weet nu dat er door de volgende osteopaat beter en gerichter op behandeld kan gaan worden en hopelijk dat dat haar de rust in haar lichaam terug kan brengen, gezien het feit dat mijn merrie een gebrek aan rem slaap heeft. Ja ik snap nu waarom ze niet lang wil liggen om echt goed te kunnen slapen …..Dankje wel Renate!! En hopelijk tot snel 🤗

Miranda

Mantra voor Tess

28 juli 2023

Gister kwam Renate bij Tess (Haflinger). Wat een mooie en bijzondere ontmoeting.

Heel natuurlijk mocht ik meedoen in het contact met Tess. Samen voelen hoe het met Tess haar paardenlijf gesteld is.

Tess zit vol spanning, die ze niet meer kwijt kan. Renate heeft Tess geleerd hoe ze de spanning toch kan laten afvloeien.

Hierin nam ze mij stap voor stap mee en zo konden we samen Tess ondersteunen.

Tess pikte dit feilloos op en je zag haar gaan ontspannen en tot rust komen.

De komende dagen/weken kan ik Tess ondersteunen om stukje bij beetje de spanning los te laten. Met een mooi mantra kunnen we haar hier vertrouwd mee maken.

Heel fijn om haar in de toekomst ook snel te kunnen helpen als dit nodig is.

Dank je wel, Renate, voor deze supermooie ervaring. Héél waardevol en voor mij een duwtje in de rug om de workshop dierencommunicatie bij jou te gaan volgen.

Lieve groet, Mirjam

Mirjam

Overprikkeling

13 juli 2023

Een week of 2 a 3 geleden heb ik Kai mijn bordercollie van 2 jaar oud, door Renate laten bekijken dmv foto. Nu had ik veel verwacht en ook in de richting zat ik goed qua overprikkeling. Echter dat het zo erg was dat hij er lichamelijk ook klachten van had, dat had ik niet helemaal zien aankomen. Kai blijkt zo zwaar overprikkeld dat hij last van zijn maag heeft en hoofdpijn. Dat moet echt verder bekeken worden en wij zijn dan ook doorgestuurd. Nu is het zo dat ik hem wel kan helpen dmv zijn bolletje te masseren zodat hij het e.e.a. loslaten. Ik ben na de uitleg gelijk naar Kai gegaan. Met hem gesproken dat hij het niet alleen hoeft te doen. Hij keek me aan gaf echt een diepe zucht van opluchting. Was erg blij dat het nu toch echt duidelijk was wat er o.a. aan de hand is met hem. De volgende dagen komt hij regelmatig naar me toe. Legt zijn hoofd onder mijn hand en vraagt dan ook echt zelf of ik hem even wil helpen. Zo blij zijn we allebei dat er het e.e.a bevestigd is en nog mooier, dat we ermee aan de slag kunnen.

Claudia

Consult Bentley

3 juli 2023

Renate ken ik al een paar jaar. Ze begeleidt Bentley door de lastige maanden rond oud en nieuw heen.

Nu is ze een paar weken geleden bij ons thuis geweest, Bentley zat behoorlijk in de lappenmand. Doordat Renate contact met hem kon leggen werden er een aantal dingen duidelijk.

Daar mee aan de slag gegaan en Bentley is weer opgeknapt! 2 kilo gegroeid en weer vrolijk voor een bijna 11 jarige labradoodle. Blij dat Renate ons kon helpen!

Janneke

Gesprek met mijn paard Eagle

14 juni 2023

Na veel lichamelijke problemen van mijn paard na een flinke val op beton, hulp ingeroepen van Renate voor een gesprek met elkaar. Na ruim 45 min en heel veel lichamelijke klachten van zijn kant verteld te hebben, een afspraak gemaakt bij kliniek voor fotos en echo. 1 specifiek punt die bij het gesprek door Eagle was aangegeven, blijkt de boosdoener te zijn. Nu hulp ingeroepen voor behandeling, Had ik het maar eerder gedaan. Renate thanks van Eagle en mij, dikke knuf je bent een topper

Aline en eagle

Een interessante en leerzame middag!

13 juni 2023

Renate is een middag bij ons, mijn lieve hond Chevy en mij, op bezoek geweest. Chevy vindt het namelijk erg spannend naar/in de auto en ik was ten einde raad wat ik kon doen om het voor hem zo comfortabel mogelijk te maken, daarbij kon in mijn vinger er niet op leggen wáárom hij het zo spannend vond. Hoewel ik wel een vermoeden had (we zijn ooit eens van achteren aangereden en ik dacht dat dat de oorzaak van zijn angst was).

Vanaf het moment dat Renate binnen kwam voelden Chevy en ik ons comfortabel bij haar, wat een lieve, gezellige, spontane, vrolijke vrouw! Ze is met Chevy in gesprek gegaan, en Chevy vertelde haar een aantal dingen over zijn (korte) leven op Curacao, die ik niet eens wist, maar wel kon plaatsen. Reuze interessant, en ook grappig!

Chevy gaf aan dat hij nog altijd bang is om niet meer thuis te komen. Steeds is hij, tot zijn adoptie bij ons in Nederland, met een ‘rijdend voertuig’ (zo noemt hij het zelf) verplaatst, en nooit meer op de plek teruggekomen waar hij zich nét thuis voelde. Nu hij, inmiddels al 2 jaar, bij ons woont, houdt hij dus nog áltijd een slag om de arm dat het rijdende voertuig betekent dat hij niet meer thuis komt. De plek die voor hem fijn en veilig is.

We hebben samen een mantra afgesproken, en gaan daar mee aan de slag. En natuurlijk heeft Renate hem verteld dat hij nóóit meer bij ons weg hoeft, en een oud opaatje bij ons mag worden <3. We zijn er natuurlijk, na 2 weken nog niet, maar ik zie wel al meer rust over hem heen komen wat betreft de auto!

Erg leuk vond ik het vooral dat Chevy aan het einde van het gesprek aan gaf nog iets tegen mij te willen zeggen: "Als ik alleen thuis ben, en jij bij je paard of ergens anders, maak je niet zo druk! Tranquilo, ik chill wel lekker thuis!". Iets wat absoluut waar is, ik maak me altijd een beetje druk dat ik op tijd terug moet, omdat Chevy alleen thuis zit. Niet meer doen dus, haha!

Nogmaals Renate, heel erg bedankt!

Shanna

Consult Bentley

9 juni 2023

Renate heeft Bentley al een paar geholpen tijdens de vuurwerkperiode. Nu was zij er om er achter te komen wat er lichamelijk met hem aan de hand was. Er is veel duidelijk geworden. Het was bijzonder om te zien hoe zij communiceert met Bentley. Een aanrader!

Janneke

Consult Jack

18 mei 2023

Met enige twijfel een consult aangevraagd bij Renate omdat we niet goed wisten wat we konden verwachten. Toen ze bij ons thuis kwam voor Jack werd het een zeer open gesprek. Met de antwoorden op de vragen die wij konden stellen, hebben wij nog meer inzicht gekregen in het welzijn van onze hond en zijn lichamelijke conditie. Het advies om verdere stappen te ondernemen gaan wij zeker opvolgen. Wij zijn zeer positief verrast door dit consult!

Elly Van Guldener

Indrukwekkend en bijzonder

9 mei 2023

Renate kwam bij mij voor een consult voor mijn paard. Bijzonder en indrukwekkend om te zien hoe Renate in alle rust met mijn paard communiceerde. Het gevoel dat mijn paard nog niet goed in haar vel zat, werd bevestigd en daarbij heb ik direct van Renate tips en adviezen gekregen om de volgende stappen te kunnen zetten. Heel blij mee!

Amanda Wieringa-Roelvink

Belmondo

7 mei 2023

Vandaag is Renate bij ons langs geweest voor een gesprek met ons paard Belmondo. We hebben dit als erg prettig ervaren en het heeft ons veel duidelijkheid gegeven. Heel prettig om een inkijk te krijgen in de gedachten en gevoelens van je paard. Veel bevestiging van wat wij al dachten en een aantal nieuwe inzichten waar we weer mee verder kunnen.

Sanne Schaper

Bijzonder

23 april 2023

Hoe bijzonder is het om via Renate te praten met je dier waar je zoveel van houdt! Hij heeft geen pijn en heeft nog levenslust, hem te kunnen vertellen dat ik van hem hou. Een osteopaat komt voor hem, omdat hij aangeeft ongemakken te ervaren. Er achter te komen wat hem ervan weerhoudt om te eten… en zo bijzonder: na Renate haar komst eet hij zijn brokken weer waar hij twee weken lang niet naar om keek! Wauw, zo ontzettend blij met wat ik voor mijn lieverd heb kunnen betekenen!

Jacquelien

Workshop 4 en 5 februari

15 maart 2023

Altijd al een extra voelsprietje gehad bij ziekte van dieren, al wist ik soms niet precies wat er aan mankeerde.

Ik heb dit altijd als normaal ervaren , dat hoort bij mij. Heb me er verder nooit in verdiept.

Totdat iemand me wees op de workshop van Renate, die ik vanuit het dorp ken.

Het was als een warm bad, samen met een aantal cursisten aan de slag te gaan, om dieren vanaf een foto te leren lezen en voelen .

Het voelde niet eens gek, heel vertrouwd en het lukte direct.

“Ik wist van te voren al wel dat jij dit kon” zei Renate , en dat klopt, ging me goed af tijdens de workshop.

Leuk om dit verder te ontwikkelen. Vanaf een foto met een dier communiceren , lezen en voelen wat het dier voelt.

En zoals ik altijd al kon maar een beetje eng vond om te doen, het dier lezen en voelen terwijl ik er naast sta.

“ vertrouw op je intuïtie , wat komt er bij je binnen “ zei Renate .

En daar moet ik meer mee bezig , me nog meer in ontwikkelen .

Want dit is echt prachtig om te doen. Ik ben nog lang niet uitgeleerd.

Hilda

Indrukwekkende ervaring

13 maart 2023

Nieuwsgierig en onzeker of ik dit ook zou kunnen begonnen aan de workshop dierencommunicatie. Hiermee een kijkje kunnen nemen in een totaal nieuwe dimensie voor mij. Dit waren de eerste stapjes. Nu dooroefenen, doorontwikkeling en zelfvertrouwen opbouwen. Het was een indrukwekkende ervaring! Dankjewel Renate.

Janet Sterrenberg

dieren communicatie

12 maart 2023

Renate kan met veel passie en heel boeiend vertellen. 2 hele leuke dagen gehad en erg veel geleerd over edelstenen en communiceren. Een echte aanrader!

Regina

Wat een fantastische ervaring!

12 maart 2023

Totaal niet spiritueel en met beide voeten op de grond begon ik zonder enige verwachting, maar wel met nieuwsgierigheid, aan deze workshop.

Het werd een fantastische ervaring, waarin ik onder plezierige begeleiding van Renate, mijn eerste communicatie met dieren mocht ervaren. Waauw!

Nooit gedacht dat ook ik dit zou kunnen, met veel enthousiasme ga ik thuis verder oefenen en verheug mij nu al op die verdiepingsdag in het najaar.

Dank je wel Renate voor dit fantastische weekend!

Corien

3 paarden behandeld

9 maart 2023

Zeer goed bevallen, Renate is heel erg rustig en heeft onze ontbrekende puzzel stukjes op kunnen lossen.

Dingen duidelijk kunnen maken uitgelegd en verteld dat het echt wel goed komt.

Ik werd er emotioneel van en schaamde mij natuurlijk dat ik traantje moest laten ze trooste mij lief en zei dat dit heel normaal was het is zo bijzonder dat je via je paard dingen te weten komt die je eigenlijk al ver weg hebt gestopt maar donders goed weet dat ze er wel zijn.

Heel erg bedankt lieve Renate we zijn er alledrie erg blij mee en onze paarden zeer zeker ook, tot gauw, ook namens Marilene en Rene x.

Johanna Tichelaar

Nadat Renate een aantal keren onze hond had geholpen werd ik nieuwsgierig.

21 februari 2023

Verleden jaar heeft Renate een paar keer onze hond geholpen met zijn problemen. We merkte dat dat zo goed ging dat ik nieuwsgierig werd en mij heb aangemeld voor de workshop dierencomunnicatie op 4 en 5 februari. Wat een ervaring was dat! 2 dagen lang hingen wij als groep aan haar lippen en hebben we veel geoefend en geleerd. Wil je ook graag leren om te communiceren met dieren dan is deze workshop een aanrader.

Marianne Roseboom

Workshop communicatie

6 februari 2023

Met twijfel begonnen aan de workshop, want ja zeggen dat iedereen dit kan is 1 het ook echt leren is iets anders. Maar vanaf de eerste minuut dat ik aankwam voelde ik mij welkom in een mooi warm gezelschap en niet te vergeten Renate die alles zou goed begeleid. Ze neemt je stap voor stap mee in deze nieuwe wereld voor mij en maakt je nieuwsgierig naar alles wat je nog gaat leren. In deze 2 dagen heb ik zoveel mooie momenten mogen meemaken, nou wil je vast weten welke….. Ik zou zeggen kom het ervaren en dan ga jij bij Renate ook jouw eigen mooie momenten ervaren… Want ook ik kan zeggen na deze 2 dagen zeggen IEDEREEN KAN LEREN COMMINUCEREN (met de hulp van Renate 😉)

Michelle

Workshop dieren communicatie in Finsterwolde 4/5 februari

6 februari 2023

Ik wilde al tijden een workshop bij Renate volgen. Toen Renate een live reading kwam doen bij een van onze paarden, vertelde ze dat er een plekje vrij was gekomen. Dat plekje heb ik genomen en oh wat vond ik het spannend. Niet van geslapen.. ik kan dat niet.

Nou, wees niet bang bij Renate. De dagen vlogen om, de energie vloog van links naar rechts, de lunches geweldig verzorgd. Wat een prachtige vrouw! En wat een power, liefde, respect. Ik kan nog wel even door gaan. Nu heb ik spijt dat ik de cursus niet eerder heb gedaan.

Dankjewel lieve Renate 😘😘

Karen Venema

Bijzondere eerste ontmoeting tussen Renate en Ibor

16 januari 2023

In verband met een aantal problemen met onze Duitse Herder waar we op vast liepen hebben we contact gezocht met Renate om erachter te komen wat er is en hoe we dit kunnen oplossen.

Onze grote rondspringende herder Ibor begroet Renate enthousiast bij binnenkomst.

Renate maakt contact met hem en sommige puzzelstukjes worden voor ons op een plek gelegd en zorgt voor ons voor bevestiging. We hebben goede tips en adviezen gekregen waar we mee aan de slag kunnen om meer rust te kunnen creëeren. We zijn blij dat we in contact zijn gekomen met Renate en zien na haar tips al vooruitgang!

Stephanie

Workshop communiceren

4 december 2022

Oef beetje laat, maar beter laat als nooit. Het weekend van 24 september (als ik het goed heb) heb ik voor het eerst de cursus communiceren mogen meemaken. Wat een openbaring en prachtig weekend was dat. Al jaren heb ik het gevoel gehad dat mijn dieren mij iets probeerde te vertellen. Nu kan ik ze eindelijk zelf te woord staan.

In het begin was ik bang dat ik zal falen, maar Renate geeft zoveel vertrouwen dat je in jezelf gelooft en vertrouwt. Niks is gek en het mooie is dat ieder het op zijn eigen manier ervaart.

Ik zal in de toekomst nog erg graag de verdieping gaan doen, maar voor nu eerst lekker kilometers maken!

Danielle

Verdiepingsdag

25 november 2022

Wat een geweldige verdiepingsdag was het!!!! Zo blij dat ik weer nieuwe dingen heb geleerd!!! Door meer te leren over angsten van dieren en door vermiste dieren weer op te kunnen zoeken gaat er echt een wereld voor je open. Renate is echt een top vrouw die je in alle rust kan uitleggen hoe en wat. Daardoor is er zo’n relaxte sfeer.

Helemaal bizar dat we met de hele groep de vermiste hond weer hebben teruggevonden en dat hij weer terug is bij de baasjes!!!!

Als er een 3de keer komt schrijf ik me zeker weer in!!!!

Laura Boerstoel

Overweldigend mooi en speciaal

25 november 2022

Een mooie, intensieve en indrukwekkende workshop, waarin ik onder de geweldige begeleiding van Renate, zowel de emotie als het lichaam van mijn paard heb mogen voelen. Wat een geweldige ervaring. Vanaf nu veel oefenen met hetgeen Renate mij geleerd heeft.

Margreet van den Berg

Verdiepingsdag

17 november 2022

GEWELDIG! oh wat heb ik weer veel geleerd en wat kan Renate het goed rustig en begrijpelijk uitleggen! Heel veel nieuwe inzichten/technieken geleerd. Hoe ik dieren kan helpen met angsten of te kijken door hun ogen en nog veel meer!!

Absoluut een aanrader!! Komt er nog een deel 3??

Dianne Potze

Leerzame en prachtige workshop Dierencommunicatie

9 oktober 2022

2 weken geleden op een prachtige locatie te Finterswolde de leerzame cursus Dierencommunicatie van Renate gevolgd.

Ik heb 2 dagen lang aan haar lippen gehangen! De passie die ze uitstraald maar ook de manier hoe de cursus wordt gegeven. De 2 dagen vlogen om! En natuurlijk de overheerlijke lunch ook niet vergeten! Aan alles is veel aandacht besteed.

Ik heb erg veel geleerd in deze 2 dagen. En nu ga ik kilometers maken met de lesstof van Renate in mijn binnenzak.

Renate, je bent een prachtmens!

Alja

Workshop dierencommunicatie

9 oktober 2022

Over dierencommunicatie valt natuurlijk ontzettend veel te vertellen, te leren en mee te oefenen. Fijn om te ervaren hoe Renate dit tijdens de 2daagse workshop op een natuurlijke manier weet te sturen, zodat alles aan bod komt. De workshop was een mooie ervaring.

En mooi om dit te mogen doen met een groep mensen die hetzelfde doel voor ogen hebben; de dieren hun verhaal te laten vertellen.

Desiree Hartong

Voor de tweede keer geweldig geholpen.

27 september 2022

Nadat Renate begin dit jaar ons had geholpen met onze hond Buddy , kregen we nadat mijn zoon op zichzelf ging weer nieuwe problemen met Buddy. Buddy ging ineens huilen als we wegwaren. De buren attendeerde ons erop en nadat we de camera verschillende dagen hadden aangezet , bleek hij van blaffen naar huilen te gaan. Gelijk had ik weer contact gezocht met Renate en zij ging het gesprek weer aan met hem. Ze legde hem uit waarom wij zo nu en dan weg moeten en leerde hem een techniek om eventueel toch opborrelende spanning los te laten. Het duurde niet lang voordat het ging werken bij hem. Als we weggingen attendeerden wij hem extra op de techniek en dat we even een boodschapje waren doen. Toch kwam helaas het huilen uiteindelijk weer terug. Nadat Renate nog een keertje contact met hem had bleek er een negatief veld in onze woonkamer te zitten waar hij last van had. We hebben edelstenen geplaatst op de aangewezen plekken en nu gaat het weer super met hem! We waren even bang dat hij tijdens onze vakantie zou terug vallen omdat er andere mensen in ons huis waren, maar zij paste ook de techniek toe en het ging geweldig. We zijn weer erg blij met wat Renate voor ons en Buddy heeft kunnen doen!

Marianne en Co

Puzzeltje

27 september 2022

Wat vind ik het jammer dat ik Renate niet eerder heb ingeschakeld voor mijn eigen dier.

Ik had al hele goede ervaringen met ’t poezebeest van mijn vriendin. Maar een kat is nog geen paard, dacht ik heel nuchter.

Maar wauw wat een fijn contact is dit geweest.

Eerst al tussen Renate en mij, later tussen Renate en mijn paard!

Ik had niemand verteld dat ik Renate had ingeschakeld en iedereen vond mijn paard veranderd na de eerste halve sessie. Ze bleef mij maar knuffelen toen ik Renate haar naam fluisterde.

Ik had zo mijn vermoedens, dus snel naar huis en mijn mail geopend. Daar inderdaad een berichtje van Renate met uitgebreid excuses dat ze door omstandigheden het gesprek met mijn paard niet kon af maken, maar dat er al wel contact was geweest.

Dat het paard het fijn vond dat ik Renate om hulp had gevraagd en dat zou ze mij laten merken door te knuffelen.

Dat was precíes wat ze deed zonder dat ik het wist!

Nadat Renate het consult kon vervolgen en af heeft gemaakt, heb ik een heel ander paard. Ze heeft aan Renate laten weten waar ze last van heeft. En dat is meer dan dat ik Renate heb verteld!

Renate heeft dus echt contact met het dier!

Zo fantastisch om te ervaren!!!

Het gaat al mijn nuchterheid te boven, maar ik ben zo blij en dankbaar.

KC

Eerste keer. Diep geraakt.

8 augustus 2022

Voor mij was het de eerste keer dat ik een dierentolk in geschakeld heb, en ben dankbaar dat ik dat heb gedaan (en mijn kat is dat ook). Wat een mooi instrument om met elkaar in contact te zijn en te horen wat zijn kant van het verhaal is. Ook als was het verslag best confronterend om te lezen en deed het mij verdriet te lezen wat er in zijn lijfje allemaal gebeurt, toch heeft het ertoe bijgedragen dat ik/we betere beslissingen hebben kunnen maken om zijn herstel in te zetten. Ik ben geraakt door zijn verhaal en blij met wat hij met me heeft willen delen over hoe nu verder. Blij met de rol die Renate daarin heeft gespeeld en het heldere en complete verslag!

Patrick

Contact met Renate.

29 juli 2022

In februari 2021 had Renate voor het eerst contact met onze onzekere hond. Er was natijd duídelijk iets “gebeurt” met haar. Ze was moe na het intensieve contact, daarna stonden haar ogen zóveel zachter en rustiger.

Het had haar duidelijk goed gedaan. We kregen wat oefeningen, die we nog altijd doen. Dit jaar hebben we nog een keer contact gezocht met Renate. Heel erg fijn, deze steun voor onze hond en daardoor ook voor ons!!! Renate bedankt !!! 😘

Tineke