Recensies Workshop

5,0
5,0 van 5 sterren (gebaseerd op 36 beoordelingen)
Uitstekend100%
Zeer goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%

Leerzaam, interessant, waardevol

8 juli 2024

Methode geleerd om toe te passen bij dieren met een trauma/(vuurwerk) angst, leren om energetisch te koppelen, derde oog te gebruiken, geen zweverig gedoe, veel kennis, blij dat ik dit gevolgd heb!

Jacquelien

Bijzondere gewaarwording

24 maart 2024

Wat een fijn opleidingsweekend hebben we achter de rug. In een gezellige en gastvrije setting met elkaar leren. Niet alleen over communiceren met dieren, maar ook over de werking van edelstenen en het vinden van je kracht dier. Met gezonde twijfel het weekend ingegaan … ja mijn linker hersenhelft wil ook wat en hier moet je toch een gave voor hebben. Na twee dagen bleek dat we allemaal contact hebben kunnen leggen met dieren. En dan afsluiten met een van de mooiste meditaties die ik tot nu toe heb gehad is kers op de taart. Renate dank voor jouw open, oordeelsvrije, lieve en zorgzame begeleiding.

Kim van Delft

Workshop weekend energetisch communiceren

24 maart 2024

Nadat Renate in de zomer van 2023 bij Chevy en mij thuis is geweest voor een consult wegens zijn angst voor de auto heeft Chevy gigantische stappen vooruit gemaakt. Ik heb met eigen ogen gezien, gevoeld en ervaren hoe waardevol energetisch communiceren is.

In februari van dit jaar heb ik Renate gevraagd nog eens te communiceren met Chevy. Helaas moest onze oude auto plaats maken voor een nieuwe, wat voor Chevy erg moeilijk was. Eigenlijk waren we weer terug bij af. Renate heeft hem uitgelegd dat ook deze auto hem weer thuis brengt en we hier mee leuke dingen gaan ondernemen. Chevy zei op zijn tijd dat zijn plekje dan wel de ‘oude’ situatie moest hebben, die nieuwe luxe mand in de auto wiebelde te veel ;-). Liever een beetje ruimte en steady.

Na het consult gelijk de auto omgebouwd en de Chef kwam gelijk inspecteren of we het wel goed deden. Een nooseboop en lik tegen mijn wang en een intense kwispel bevestigde zijn goedkeuring. Zo mooi om te zien! “Je hebt het begrepen vrouwtje, dankjewel!”

Na deze twee ervaringen dacht ik maar één ding. Ik wil dit ook! En ik voel dat ik dit ook kan!

Dus afgelopen weekend 16 & 17 maart aangeschoven in Renate haar woning in Slochteren. Aan een prachtig opgemaakte tafel, vol met mooie edelstenen, onder toeziend oog van de poesjes Ollie en Loof, in een ontzettend prettige, ontspannen vibe met 5 medecursisten.

Vanaf moment 1 voelde ik me ontspannen en vertrouwd, ondanks dat edelstenen en mediteren voor mij volledig nieuw waren.

Mijn eerste poging tot contact moment met Noélle, de hond van Renate dacht ik; Ja, doei. Ik kan dit tóch niet. Maar ineens stroomde er vanalles aan communicatie bij me binnen. De feedback en vertrouwen die Renate en de medecursisten je geven maakte het dat ik me zekerder ging voelen. Zie je wel! Ik kan dit wél! Tuurlijk!

Na een aantal communicaties met mijn eigen dieren; mijn hond Chevy, die trouwens aan gaf liever gewoon Chef genoemd te willen worden ;-), en mijn paard Roos, die werkelijk een open boek was en maar door bleef ratelen, maar ook met de dieren van mijn mede-cursisten groeide mijn vertrouwen in mezelf en mijn energetisch vermogen om dit te kunnen.

Er is werkelijk niets zweverigs aan!

Ik heb genoten van alle communicaties, en sta werkelijk te popelen om vlieguren te maken en veel dieren een luisterend oor te kunnen bieden

Shanna

Workshop Dierencommunicatie 16/17 maart 2024

19 maart 2024

Ik zit op een roze wolk en heb enorm veel zin om dit voort te zetten!

Het voelt als thuiskomen bij Renate. Haar positiviteit, kennis, kracht en liefde brengt ze in pure vorm over.

Het waren 2 intense dagen, die toch omvlogen. Ik heb zelf mooie gesprekken gehad en genoten van de verhalen van de anderen.

Renate haar mooie hond Caiden gaf mij een ‘duw in de rug’ die ik nodig had en ook haar kitten Lovie kwam op mooie momenten helpen en steunen.

Zó mooi! Dank je wel Renate en je mooie dieren.

Ik verheug me op het ‘oefenen’ en ‘kilometers maken’ En kijk nu al uit naar de verdiepingsdag.

“Thank you for helping me grow & learn”

Lieve groet Mirjam

Mirjam ter Harkel

Energetisch communiceren

19 oktober 2023

Wat een fantastisch weekend was het!

Buiten vielen de hagel stenen en binnen was er rust, respect en vertrouwen! Bedankt iedereen voor het vertrouwen en begrip.

Het enthousiasme van Renate werkt aanstekelijk en ze begeleidt je heel duidelijk op een fijne manier.

Een echte aanrader voor een unieke ervaring, die ik ga uitbreiden door te blijven oefenen!

Rin

Verdiepingsdag

18 oktober 2023

De eerste verdiepingsdag op jouw eigen adres was een succes. Wat een mooie plaats om energetisch aan het werk te zijn!! We hadden een hele leuke groep die elkaar ondersteunden en elk hun eigen verhaal en inbreng liet doen. Er werd goed naar elkaar geluisterd. En dat alles natuurlijk onder toeziend oog van Renate; wat een mooi mens. Zij begeleidt je in alles zeer goed en heeft goed uitleg gegeven over hoe je nog dieper energetisch kunt werken. Kortom het was een hele geslaagde dag.

Renate

Verdiepingsdag

18 oktober 2023

De verdiepingsdag: wat kan je verwachten?

Je kan je in ieder geval verheugen op de heerlijke lunch bij Renate! We kregen een mooie steen die je verder gaat helpen bij het communiceren. Echt! Ik voelde de steen direct. We gingen de luikjes methode doen! En hebben alweer een flink aantal honden kunnen helpen net hun angsten voor de knallen.

Bezig geweest met 2 vermiste dieren. Daarna groepsevaluatie. In een woord: fantastisch.

Het heeft me zoveel gebracht ! Een aanrader voor iedereen. Renate nogmaals dikke dank 🙏😘

karen venema

Verdiepingsdag

18 oktober 2023

Renate is een grote bron waaruit het goed drinken is! Wát een kennis! Daarnaast weet Renate op toegankelijke wijze de deelnemers mee te nemen in hoe opnieuw contact leggen met de dieren via de altijd aanwezige energievelden in zowel mens als dier. Geweldig om in de groep te ervaren hoe overlappend onze antwoorden waren naderhand. Ik kreeg opnieuw bevestiging dat de verbondenheid met dieren, natuur ieder moment aanwezig is. Daarom terecht verdiepingsdag! Ik kan het iedereen aanraden! Heel veel dank Renate en hopelijk tot een volgende keer.

Alexandra de Loos

Verdiepingsdag communicatie workshop

18 oktober 2023

Weer een waardevolle aanvulling en inspirerende dag gehad met leuke nieuwe mensen. Kreeg hiermee weer extra tools om verder te gaan met dierencommunicatie. En niet te vergeten onder begeleiding van Renate die weer alle tijd en geduld heeft om deze extra verdieping uit te leggen en samen te ervaren. Op naar een nieuwe verdieping 😉😄.

Michelle

Workshop energetisch communiceren

17 oktober 2023

Hier kan ik eigenlijk heel kort in zijn. Iedereen zou dit gewoon moeten ervaren.

Dit is een ervaring om nooit te vergeten. In een vertrouwde setting met mensen die al snel vertrouwd aanvoelden. Renate verteld en legt vol passie, enthousiasme, in geuren en kleuren, heel helder met de juiste energie alles mooi uit. Dit gaf ons een mooie verbondenheid, met elkaar en de dieren waarmee we mochten communiceren.

En dan op het laatste als cadeautje (zo zie ik het) je ontmoeting met je krachtdier en je hulpdieren. De ontmoeting met mijn krachtdier zal ik dan ook nooit meer vergeten, zo mooi.

Iedereen bedankt voor het vertrouwen en het respect naar elkaar… Nu is het tijd om de honger te stillen door heel veel kilometers te maken met het energetisch communiceren.

Bedankt iedereen.

Marja

Prachtige en fijne workshop, veel geleerd!

16 oktober 2023

De workshop dieren communicatie met Renate was bijzonder en intens. Vol aanstekelijke enthousiasme en bevlogenheid kon Renate onze kleine groep de basisbeginselen van het energetisch communiceren met dieren, en het daarbij inzetten van edelstenen laten ervaren. Door haar warme energie creëert zij een veilige omgeving, waarin iedereen zich gemakkelijker kan openstellen. Wat bijzonder en mooi om zo het contact met een dier aan te gaan en ermee te communiceren, dit had ik vooraf niet durven dromen!

Judith

Workshop energetisch communiceren

16 oktober 2023

Wàt een ervaring! De workshop gevolgd met een super mooie groep met zoveel diversiteit aan mensen, maar gemeenschappelijk het vertrouwen en één doel. We did it!! Nogmaals: Renate Weemhof Communicaid voor de fijne heldere uitleg van de stappen die we moesten nemen en het daadwerkelijk laten voelen van de energieën. Voor ons als geheel als groep: Het respect, ruimte, openheid en vertrouwen was geweldig! Ik ben nog diep onder de indruk en ga mijn kilometers maken!

Petra Fledderman

Indrukwekkende ervaring

13 maart 2023

Nieuwsgierig en onzeker of ik dit ook zou kunnen begonnen aan de workshop dierencommunicatie. Hiermee een kijkje kunnen nemen in een totaal nieuwe dimensie voor mij. Dit waren de eerste stapjes. Nu dooroefenen, doorontwikkeling en zelfvertrouwen opbouwen. Het was een indrukwekkende ervaring! Dankjewel Renate.

Janet Sterrenberg

dieren communicatie

12 maart 2023

Renate kan met veel passie en heel boeiend vertellen. 2 hele leuke dagen gehad en erg veel geleerd over edelstenen en communiceren. Een echte aanrader!

Regina

Wat een fantastische ervaring!

12 maart 2023

Totaal niet spiritueel en met beide voeten op de grond begon ik zonder enige verwachting, maar wel met nieuwsgierigheid, aan deze workshop.

Het werd een fantastische ervaring, waarin ik onder plezierige begeleiding van Renate, mijn eerste communicatie met dieren mocht ervaren. Waauw!

Nooit gedacht dat ook ik dit zou kunnen, met veel enthousiasme ga ik thuis verder oefenen en verheug mij nu al op die verdiepingsdag in het najaar.

Dank je wel Renate voor dit fantastische weekend!

Corien

Nadat Renate een aantal keren onze hond had geholpen werd ik nieuwsgierig.

21 februari 2023

Verleden jaar heeft Renate een paar keer onze hond geholpen met zijn problemen. We merkte dat dat zo goed ging dat ik nieuwsgierig werd en mij heb aangemeld voor de workshop dierencomunnicatie op 4 en 5 februari. Wat een ervaring was dat! 2 dagen lang hingen wij als groep aan haar lippen en hebben we veel geoefend en geleerd. Wil je ook graag leren om te communiceren met dieren dan is deze workshop een aanrader.

Marianne Roseboom

Workshop communicatie

6 februari 2023

Met twijfel begonnen aan de workshop, want ja zeggen dat iedereen dit kan is 1 het ook echt leren is iets anders. Maar vanaf de eerste minuut dat ik aankwam voelde ik mij welkom in een mooi warm gezelschap en niet te vergeten Renate die alles zou goed begeleid. Ze neemt je stap voor stap mee in deze nieuwe wereld voor mij en maakt je nieuwsgierig naar alles wat je nog gaat leren. In deze 2 dagen heb ik zoveel mooie momenten mogen meemaken, nou wil je vast weten welke….. Ik zou zeggen kom het ervaren en dan ga jij bij Renate ook jouw eigen mooie momenten ervaren… Want ook ik kan zeggen na deze 2 dagen zeggen IEDEREEN KAN LEREN COMMINUCEREN (met de hulp van Renate 😉)

Michelle

Leerzame en prachtige workshop Dierencommunicatie

9 oktober 2022

2 weken geleden op een prachtige locatie te Finterswolde de leerzame cursus Dierencommunicatie van Renate gevolgd.

Ik heb 2 dagen lang aan haar lippen gehangen! De passie die ze uitstraald maar ook de manier hoe de cursus wordt gegeven. De 2 dagen vlogen om! En natuurlijk de overheerlijke lunch ook niet vergeten! Aan alles is veel aandacht besteed.

Ik heb erg veel geleerd in deze 2 dagen. En nu ga ik kilometers maken met de lesstof van Renate in mijn binnenzak.

Renate, je bent een prachtmens!

Alja

Workshop dierencommunicatie

9 oktober 2022

Over dierencommunicatie valt natuurlijk ontzettend veel te vertellen, te leren en mee te oefenen. Fijn om te ervaren hoe Renate dit tijdens de 2daagse workshop op een natuurlijke manier weet te sturen, zodat alles aan bod komt. De workshop was een mooie ervaring.

En mooi om dit te mogen doen met een groep mensen die hetzelfde doel voor ogen hebben; de dieren hun verhaal te laten vertellen.

Desiree Hartong

Fijne sfeer, goede verdieping, bijzondere ervaring

17 juni 2022

Een tijdje geleden heb ik bij Renate de cursus voor dierencommuncatie gedaan. Ze heeft me veel geleerd over chakras, edelstenen en de communicatie met dieren. Daarnaast heeft de cursus me veel nieuwe inzichten gegeven in mijzelf. Al met al heeft Renate de groep waarmee ik de cursus volgde, op een fijne en warme manier begeleid. Ze straalt veel warmte en kennis uit en dat deelt ze graag met anderen. Al met al, een hele bijzondere ervaring.

Jesse Munnik

Bijzondere cursus

18 april 2022

Renate heeft een eigen manier ontwikkeld om de verbinding met de dieren tot stand te brengen. Hierdoor kon ik op een nieuwe manier mijn dier voelen. In stap, en in versnelling. Dat was echt heel speciaal en biedt veel mogelijkheden. Aangezien ikzelf ook werk met diercommunicatie, www.diergesprek.nl, is dat super fijn! Ook heb ik duidelijk gemerkt dat mijn derde oog nog beter geactiveerd werd door haar methode. Ik kan deze cursus zeker aanbevelen!

Amber Ferdinandusse

Wauw

12 april 2022

Heel helder en met de voeten stevig op de aarde maar toch van het ene wonderbaarlijke moment in het andere terecht komen. Het was echt een weekend om nooit te vergeten. Een verrijking voor iedereen die op de 1 of andere manier met dieren te maken heeft.

Marlene Heistek Holtkamp

Geweldige workshop!!!

4 april 2022

Wat een geweldige workshop was dit!! Renate is zo’n lief en geweldig mens die je helemaal geruststeld! Tijdens de workshop krijg je enorm veel info over het communiceren met je dier. Ook doe je prachtige oefeningen die je helpen in het communiceren.

De groep was echt ook fantastisch!! Hele lieve mensen die allemaal de neus in dezelfde richting hebben en die het beste willen voor elk dier.

Ik had nooit verwacht dat het communiceren zo goed zou lukken! Door middel van de workshop kan ik nu ook aan de slag gaan om te communiceren.

Heel erg bedankt lieve Renate!

Laura Boerstoel

Ook ik kan het, nooit gedacht!

6 maart 2022

Een paar weken geleden heb ik de workshop gedaan, zag er best wel tegenop omdat ik dacht dat ik de enige was die het niet voor elkaar zou krijgen. Niets bleek minder waar. Dankzij Renates rustige, heldere uitleg en begeleiding kon ik ook dingen aangeven van andermans dieren die ik nooit zou kunnen weten. Het ontmoeten van je krachtdier vond ik van te voren eerlijk gezegd redelijk zweverig klinken maar, ook weer, door Renates down to earth benadering en begeleiding, was dit denk ik voor mij het meest bijzondere van de workshop. En dat voor iemand die nog nooit gemediteerd heeft, haha..

Kortom, aanrader! Het is verrijkend op alle fronten!

Renate B

Geweldig weekend dierencommunicatie

25 februari 2022

Wat een geweldig weekend! En wat bijzonder dit te mogen leren van Renate, wat een mooi en warm mens. Ik voelde me zo thuiskomen. Zo op mijn plek. De beginselen zijn gelegd en nu flink oefenen, openen en groeien. Ook fijn om mensen te mogen ontmoeten met dezelfde energie en liefde voor dieren. Dank je wel Renate voor deze openbaring. 🙏🏻🥰

marian huisman

Tweedaagse cursus

24 februari 2022

Een fijne locatie, ontspannen uitleg, tijd en ruimte voor wat zich aandient, heerlijke lunch, mooie beginnersresultaten…. de basis voor diercommunicatie is gelegd!

Ik vond het indrukwekkend en ben dankbaar dat ik erbij was. Het geeft nóg meer mogelijkheden om op onze Bio-boerderij Landleven goed met de dieren om te gaan.

Chonda Luring

Workshop

23 november 2021

Echt een ontzettend leerzame en leuke 2-daagse workshop gehad. Renate geeft in een ontspannen sfeer op duidelijke en rustige wijze uitleg. Dit maakte dat ieder op haar (tja allemaal dames) manier en in eigen tempo het voelen, het kijken, het gesprek kon meemaken. En nee niet iedereen gaat even snel, of lukt het gelijk om contact te leggen. Maar ook niet iedereen heeft in 1x leren zwemmen. Maar in dit weekend wordt wel een hele mooie basis gelegd om mee verder te kunnen.

Zelfs met heerlijke lunch!

Iedereen bedankt voor deze twee leuke dagen 🙂

Geke

Twee daagse cursus communicatie met dieren

21 november 2021

Wauw! Ik raad het iedereen aan!!

Wat was het een geweldig weekend! Renate legt alles zo duidelijk/makkelijk uit. Alles is zo natuurlijk!

Vond het fijn dat ze iedereen op eigen niveau super goeie tips gaf!

De gezelligheid en de informatie was ten top!

Dianne Potze

Enorm interessant, echt een eye-opener en heel veel geleerd!

18 november 2021

Het afgelopen weekend was zo interessant! Mam (Renate is mijn moeder🌸) heeft alles heel duidelijk uitgelegd en zodra het tijd was om te oefenen met communiceren was er totaaaal geen druk om iets te kunnen zien, horen of voelen. Ik was eerst toch nog best wel een beetje zenuwachtig, wat als ik helemaal niks binnen zou krijgen? Gelukkig was dat gevoel helemaal weg zodra ik daar was en kreeg ieder van onze groep wel iets binnen van de dieren. Ook al wist ik al dat communicatie met dieren mogelijk is, het feit dat ik het nu ook echt heb ervaren is echt een eye-opener en heeeel waardevol! De plek waar de workshop werd gegeven was ook erg gezellig en gaf me gelijk een thuisgevoel 🙂

Marinthe

Workshop

15 november 2021

Een geweldig mooi weekend gehad! Erg indrukwekkend. Zo veel dichter bij jezelf en het dier komen, echt geweldig!❤️ Zeker een aanrader! Wij hadden een super mooie groep! Heel erg dankbaar!!!😘

Claudia Tammenga

Workshop dierencommunicatie

3 oktober 2021

Ik was één van de gelukkigen die deel heeft genomen aan de eerste workshop dierencommunicatie. Het was een bijzondere en inspirerende ervaring en ik was diep onder de indruk van de kennis en kunde van Renate, wat een vakvrouw.

Ze heeft ons op een professionele wijze door de theorie geleid, deelde haar kennis en ervaringen, gaf uitleg over de werking van edelstenen bij dierencommunicatie en we hebben veel kunnen oefenen. Deze workshop was voor mij een mooie start in het leren communiceren met dieren.

Johanna van Bruggen

Aanrader!

3 oktober 2021

In september heb ik de workshop dierencommunicatie bij Renate gevolgd.

Ook heeft zij haar kennis over de aanvullende werking van edelsteen elixers met ons gedeeld. De elixers hebben ieders een ondersteunende werking om het contact met het dier nog sterker te maken. Als extra hebben we ieders een seleniet steen gekregen om het lijntje nog sterker te krijgen.

Ook hebben wij een geweldige techniek van Renate geleerd zodat ons brein ons niet laat twijfelen aan de informatie die wij op welke manier dan ook binnenkrijgen.

Renate kan heel boeiend en inspirerend vertellen over de dieren die zij zelf heeft behandeld.

Voor mij was de afstand te ver om op en neer te gaan dus heb een nachtje bij Malve in het Retraitehuis gelogeerd. Wat een fijne,serene energie hangt er. De maaltijd kon ik ook bijboeken en was goed verzorgd. S Avonds kon ik in de prachtige tuin de lesstof en de dag laten bezinken.

Gerda

Een weekend om nooit te vergeten!

2 oktober 2021

Dierencommunicatie workshop:

In 1 woord geweldig. Wat bijzonder en mooi om dit mee te maken. Door het mooie consult met onze hond Veda, was ik super enthousiast en benieuwd naar deze ‘nieuwe wereld’ van Dierencommunicatie. Het klinkt in eerste instantie misschien zweverig, maar dat is het totaal niet. Renate ademt helemaal de Dierencommunicatie evenals haar missie en dat is echt mooi om te ervaren. Ik werd er zelf ontzettend enthousiast van. De sfeer tijdens het weekend was ontspannen en ik kon niet geloven dat het na dit weekend lukte om met dieren te praten. Renate is vol vertrouwen dat je het kunt als je jezelf vertrouwt en dat is echt fijn om te voelen.

Het weekend heeft me naast contact kunnen leggen met dieren ook gebracht dat het zo waardevol is om vanuit stilte en rust contact te maken met jezelf en dus met je dier. De relatie met mijn dieren en met mezelf heeft echt verdiepingsslag gemaakt. Het ontmoeten van mijn krachtdier was werkelijk magisch en zo kloppend. Dit is met recht een weekend om nooit te vergeten!

Seeta Benjamins

Geweldig, Inspirerend, vanuit het hart

25 september 2021

De workshop was geweldig en absoluut een aanrader als je wilt leren hoe je op een diepere laag wil communiceren met je dier. De meditaties waren echt prachtig, vooral de meditatie waarin we ons eigen krachtdier hebben mogen ontmoeten was indrukwekkend. Ontzettend genoten van alles. De missie van Renate is 1 die me diep geraakt heeft in mijn hart. Ik hoop ook dat ze nog vele harten van mens en dier mag raken!

Dankjewel Renate!

Geeta

Bijzondere workshop

24 september 2021

Geweldige leer weekend gehad. Renate vertelde en leerde ons veel op een heel relaxte manier. Nooit geweten dat ik ook tot zoiets in staat was. Mooie lieve mensen leren kennen. En de plaats waar het bevond was ook enorm bijzonder. Zo sereen….

Als je dichter bij de dieren wilt staan is dit dé workshop die je moet gaan volgen.

Jacoba Bos

Workshop september

24 september 2021

Het was een leerzaam weekend. En vind het super van Renate dat ze haar kennis met ons wilt delen. Ik heb genoten ondanks een traantje. Maar onze groep was ook bijzonder om mee samen te werken. Nog bedankt Renate ♥️⚘

Stien Bos