Recensies Workshop

5,0
Rated 5 van 5
5 van 5 sterren (gebaseerd op 19 beoordelingen)
Uitstekend100%
Zeer goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%

Leerzame en prachtige workshop Dierencommunicatie

Rated 5 van 5
9 oktober 2022

2 weken geleden op een prachtige locatie te Finterswolde de leerzame cursus Dierencommunicatie van Renate gevolgd.

Ik heb 2 dagen lang aan haar lippen gehangen! De passie die ze uitstraald maar ook de manier hoe de cursus wordt gegeven. De 2 dagen vlogen om! En natuurlijk de overheerlijke lunch ook niet vergeten! Aan alles is veel aandacht besteed.

Ik heb erg veel geleerd in deze 2 dagen. En nu ga ik kilometers maken met de lesstof van Renate in mijn binnenzak.

Renate, je bent een prachtmens!

Alja

Workshop dierencommunicatie

Rated 5 van 5
9 oktober 2022

Over dierencommunicatie valt natuurlijk ontzettend veel te vertellen, te leren en mee te oefenen. Fijn om te ervaren hoe Renate dit tijdens de 2daagse workshop op een natuurlijke manier weet te sturen, zodat alles aan bod komt. De workshop was een mooie ervaring.

En mooi om dit te mogen doen met een groep mensen die hetzelfde doel voor ogen hebben; de dieren hun verhaal te laten vertellen.

Desiree Hartong

Fijne sfeer, goede verdieping, bijzondere ervaring

Rated 5 van 5
17 juni 2022

Een tijdje geleden heb ik bij Renate de cursus voor dierencommuncatie gedaan. Ze heeft me veel geleerd over chakras, edelstenen en de communicatie met dieren. Daarnaast heeft de cursus me veel nieuwe inzichten gegeven in mijzelf. Al met al heeft Renate de groep waarmee ik de cursus volgde, op een fijne en warme manier begeleid. Ze straalt veel warmte en kennis uit en dat deelt ze graag met anderen. Al met al, een hele bijzondere ervaring.

Jesse Munnik

Bijzondere cursus

Rated 5 van 5
18 april 2022

Renate heeft een eigen manier ontwikkeld om de verbinding met de dieren tot stand te brengen. Hierdoor kon ik op een nieuwe manier mijn dier voelen. In stap, en in versnelling. Dat was echt heel speciaal en biedt veel mogelijkheden. Aangezien ikzelf ook werk met diercommunicatie, www.diergesprek.nl, is dat super fijn! Ook heb ik duidelijk gemerkt dat mijn derde oog nog beter geactiveerd werd door haar methode. Ik kan deze cursus zeker aanbevelen!

Amber Ferdinandusse

Wauw

Rated 5 van 5
12 april 2022

Heel helder en met de voeten stevig op de aarde maar toch van het ene wonderbaarlijke moment in het andere terecht komen. Het was echt een weekend om nooit te vergeten. Een verrijking voor iedereen die op de 1 of andere manier met dieren te maken heeft.

Marlene Heistek Holtkamp

Geweldige workshop!!!

Rated 5 van 5
4 april 2022

Wat een geweldige workshop was dit!! Renate is zo’n lief en geweldig mens die je helemaal geruststeld! Tijdens de workshop krijg je enorm veel info over het communiceren met je dier. Ook doe je prachtige oefeningen die je helpen in het communiceren.

De groep was echt ook fantastisch!! Hele lieve mensen die allemaal de neus in dezelfde richting hebben en die het beste willen voor elk dier.

Ik had nooit verwacht dat het communiceren zo goed zou lukken! Door middel van de workshop kan ik nu ook aan de slag gaan om te communiceren.

Heel erg bedankt lieve Renate!

Laura Boerstoel

Ook ik kan het, nooit gedacht!

Rated 5 van 5
6 maart 2022

Een paar weken geleden heb ik de workshop gedaan, zag er best wel tegenop omdat ik dacht dat ik de enige was die het niet voor elkaar zou krijgen. Niets bleek minder waar. Dankzij Renates rustige, heldere uitleg en begeleiding kon ik ook dingen aangeven van andermans dieren die ik nooit zou kunnen weten. Het ontmoeten van je krachtdier vond ik van te voren eerlijk gezegd redelijk zweverig klinken maar, ook weer, door Renates down to earth benadering en begeleiding, was dit denk ik voor mij het meest bijzondere van de workshop. En dat voor iemand die nog nooit gemediteerd heeft, haha..

Kortom, aanrader! Het is verrijkend op alle fronten!

Renate B

Geweldig weekend dierencommunicatie

Rated 5 van 5
25 februari 2022

Wat een geweldig weekend! En wat bijzonder dit te mogen leren van Renate, wat een mooi en warm mens. Ik voelde me zo thuiskomen. Zo op mijn plek. De beginselen zijn gelegd en nu flink oefenen, openen en groeien. Ook fijn om mensen te mogen ontmoeten met dezelfde energie en liefde voor dieren. Dank je wel Renate voor deze openbaring. 🙏🏻🥰

marian huisman

Tweedaagse cursus

Rated 5 van 5
24 februari 2022

Een fijne locatie, ontspannen uitleg, tijd en ruimte voor wat zich aandient, heerlijke lunch, mooie beginnersresultaten…. de basis voor diercommunicatie is gelegd!

Ik vond het indrukwekkend en ben dankbaar dat ik erbij was. Het geeft nóg meer mogelijkheden om op onze Bio-boerderij Landleven goed met de dieren om te gaan.

Chonda Luring

Workshop

Rated 5 van 5
23 november 2021

Echt een ontzettend leerzame en leuke 2-daagse workshop gehad. Renate geeft in een ontspannen sfeer op duidelijke en rustige wijze uitleg. Dit maakte dat ieder op haar (tja allemaal dames) manier en in eigen tempo het voelen, het kijken, het gesprek kon meemaken. En nee niet iedereen gaat even snel, of lukt het gelijk om contact te leggen. Maar ook niet iedereen heeft in 1x leren zwemmen. Maar in dit weekend wordt wel een hele mooie basis gelegd om mee verder te kunnen.

Zelfs met heerlijke lunch!

Iedereen bedankt voor deze twee leuke dagen 🙂

Geke

Twee daagse cursus communicatie met dieren

Rated 5 van 5
21 november 2021

Wauw! Ik raad het iedereen aan!!

Wat was het een geweldig weekend! Renate legt alles zo duidelijk/makkelijk uit. Alles is zo natuurlijk!

Vond het fijn dat ze iedereen op eigen niveau super goeie tips gaf!

De gezelligheid en de informatie was ten top!

Dianne Potze

Enorm interessant, echt een eye-opener en heel veel geleerd!

Rated 5 van 5
18 november 2021

Het afgelopen weekend was zo interessant! Mam (Renate is mijn moeder🌸) heeft alles heel duidelijk uitgelegd en zodra het tijd was om te oefenen met communiceren was er totaaaal geen druk om iets te kunnen zien, horen of voelen. Ik was eerst toch nog best wel een beetje zenuwachtig, wat als ik helemaal niks binnen zou krijgen? Gelukkig was dat gevoel helemaal weg zodra ik daar was en kreeg ieder van onze groep wel iets binnen van de dieren. Ook al wist ik al dat communicatie met dieren mogelijk is, het feit dat ik het nu ook echt heb ervaren is echt een eye-opener en heeeel waardevol! De plek waar de workshop werd gegeven was ook erg gezellig en gaf me gelijk een thuisgevoel 🙂

Marinthe

Workshop

Rated 5 van 5
15 november 2021

Een geweldig mooi weekend gehad! Erg indrukwekkend. Zo veel dichter bij jezelf en het dier komen, echt geweldig!❤️ Zeker een aanrader! Wij hadden een super mooie groep! Heel erg dankbaar!!!😘

Claudia Tammenga

Workshop dierencommunicatie

Rated 5 van 5
3 oktober 2021

Ik was één van de gelukkigen die deel heeft genomen aan de eerste workshop dierencommunicatie. Het was een bijzondere en inspirerende ervaring en ik was diep onder de indruk van de kennis en kunde van Renate, wat een vakvrouw.

Ze heeft ons op een professionele wijze door de theorie geleid, deelde haar kennis en ervaringen, gaf uitleg over de werking van edelstenen bij dierencommunicatie en we hebben veel kunnen oefenen. Deze workshop was voor mij een mooie start in het leren communiceren met dieren.

Johanna van Bruggen

Aanrader!

Rated 5 van 5
3 oktober 2021

In september heb ik de workshop dierencommunicatie bij Renate gevolgd.

Ook heeft zij haar kennis over de aanvullende werking van edelsteen elixers met ons gedeeld. De elixers hebben ieders een ondersteunende werking om het contact met het dier nog sterker te maken. Als extra hebben we ieders een seleniet steen gekregen om het lijntje nog sterker te krijgen.

Ook hebben wij een geweldige techniek van Renate geleerd zodat ons brein ons niet laat twijfelen aan de informatie die wij op welke manier dan ook binnenkrijgen.

Renate kan heel boeiend en inspirerend vertellen over de dieren die zij zelf heeft behandeld.

Voor mij was de afstand te ver om op en neer te gaan dus heb een nachtje bij Malve in het Retraitehuis gelogeerd. Wat een fijne,serene energie hangt er. De maaltijd kon ik ook bijboeken en was goed verzorgd. S Avonds kon ik in de prachtige tuin de lesstof en de dag laten bezinken.

Gerda

Een weekend om nooit te vergeten!

Rated 5 van 5
2 oktober 2021

Dierencommunicatie workshop:

In 1 woord geweldig. Wat bijzonder en mooi om dit mee te maken. Door het mooie consult met onze hond Veda, was ik super enthousiast en benieuwd naar deze ‘nieuwe wereld’ van Dierencommunicatie. Het klinkt in eerste instantie misschien zweverig, maar dat is het totaal niet. Renate ademt helemaal de Dierencommunicatie evenals haar missie en dat is echt mooi om te ervaren. Ik werd er zelf ontzettend enthousiast van. De sfeer tijdens het weekend was ontspannen en ik kon niet geloven dat het na dit weekend lukte om met dieren te praten. Renate is vol vertrouwen dat je het kunt als je jezelf vertrouwt en dat is echt fijn om te voelen.

Het weekend heeft me naast contact kunnen leggen met dieren ook gebracht dat het zo waardevol is om vanuit stilte en rust contact te maken met jezelf en dus met je dier. De relatie met mijn dieren en met mezelf heeft echt verdiepingsslag gemaakt. Het ontmoeten van mijn krachtdier was werkelijk magisch en zo kloppend. Dit is met recht een weekend om nooit te vergeten!

Seeta Benjamins

Geweldig, Inspirerend, vanuit het hart

Rated 5 van 5
25 september 2021

De workshop was geweldig en absoluut een aanrader als je wilt leren hoe je op een diepere laag wil communiceren met je dier. De meditaties waren echt prachtig, vooral de meditatie waarin we ons eigen krachtdier hebben mogen ontmoeten was indrukwekkend. Ontzettend genoten van alles. De missie van Renate is 1 die me diep geraakt heeft in mijn hart. Ik hoop ook dat ze nog vele harten van mens en dier mag raken!

Dankjewel Renate!

Geeta

Bijzondere workshop

Rated 5 van 5
24 september 2021

Geweldige leer weekend gehad. Renate vertelde en leerde ons veel op een heel relaxte manier. Nooit geweten dat ik ook tot zoiets in staat was. Mooie lieve mensen leren kennen. En de plaats waar het bevond was ook enorm bijzonder. Zo sereen….

Als je dichter bij de dieren wilt staan is dit dé workshop die je moet gaan volgen.

Jacoba Bos

Workshop september

Rated 5 van 5
24 september 2021

Het was een leerzaam weekend. En vind het super van Renate dat ze haar kennis met ons wilt delen. Ik heb genoten ondanks een traantje. Maar onze groep was ook bijzonder om mee samen te werken. Nog bedankt Renate ♥️⚘

Stien Bos