Over mij

Renate Weemhof Communicaid

Geboren en getogen in Noord-Nederland woon ik, Renate, met partner, kinderen en bordercollies Caiden (Caid) en Noèlle in de kop van Groningen.

Rondom onze woonplaats is volop natuur om aan de dagelijkse drukte te ontsnappen. Natuur en dieren hebben vanaf jongs af aan een centrale plek in mijn leven.

Helaas niet grootgebracht met dieren, maar eenmaal op mijzelf de inhaalslag gemaakt en zijn honden, katten en paarden in rap tempo aan huis en haard toegevoegd!

Welkom bij dierencommunicatie CommúniCaid.

Zo ook mijn merrie Danique. Zij was het die mijn eerste ervaring met dierencommunicatie mogelijk maakte. En wat was dat fantastisch! Gedreven door enthousiasme en nieuwsgierigheid ben ik in de leer gegaan om het communiceren zelf onder de knie te krijgen. Nu, jaren later, werk en communiceer ik dagelijks met dieren. Door onderling te koppelen in onze energie gaat informatie over en weer en krijgen dieren de mogelijkheid te delen wat hen bezig houdt. Waar in het lichaam pijn of blokkades zitten, waarom ze bepaald gedrag vertonen en wat ze zelf in bepaalde situaties nodig zijn.

Het is niet dier gebonden; honden, paarden, katten, reptielen, vissen, ze zijn allemaal bereid om te contacten. Aangezien de resultaten telkens weer verrassend zijn en bijdragen aan het welzijn van het dier, blijf ik mij hierin ontwikkelen door met regelmaat trainingen of opleidingen te volgen. Des te gedetailleerder er communiceert wordt, des te verfijnder is het eindresultaat.