Je bekijkt nu Corona en onze (huis)dieren

Corona en onze (huis)dieren

Nu iedereen te maken heeft met de voorzorgsmaatregelen om grip op Corona te krijgen, voelen veel mensen zich anders en zien dagindelingen er compleet anders uit. Hier kunnen (huis)dieren op reageren, doordat het ongewoon is dat je nu veel meer thuis bent of juist veel meer weg. Naast deze verandering merken ze feilloos bij jou de spanning die deze bizarre tijd met zich meebrengt. Spanning om de gezondheid van je gezin, je familieleden, vrienden en naasten, maar ook spanning hoe dit financieel uitpakt en/of werk gerelateerd.

Na een aantal berichten van eigenaren met vragen over gedragsverandering van hun dieren, heb ik het volgende besloten: de komende tijd ga ik een aantal momenten inplannen om in groepsverband dieren die hier last van hebben uit te leggen wat er aan de hand is. Waarom hun mensen anders zijn en doen dan dat ze gewend zijn en waarom de sfeer thuis wellicht anders aanvoelt. Dit komt niet door hen, maar door externe factoren die ik zo helder en begrijpelijk mogelijk ga uitleggen.

Deze groepsconsulten zijn met maximaal vijf dieren per keer, zodat ze ruim individueel tijd en aandacht krijgen om de informatie goed op te nemen. Na het consult krijgt ieder dier de mogelijkheid om overtollige spanning los te laten en ontvangen ze individueel healing om hierna fijn in hun energie te komen. Het reguliere consultbedrag is € 55,-, maar om dit voor iedereen mogelijk te maken is de vergoeding € 15,- per dier. Er worden geen aanvullende zaken per dier uitgelegd of vragen gesteld. Dit kan uiteraard wél in een regulier consult één op één. Het gaat tijdens de groepsconsulten om het begrijpelijk maken van de nu voor dieren verwarrende emoties en ze rust te geven in hun eigen energie. Elk diersoort kan hier overigens voor aangemeld worden.

Wil je meedoen geef dan je dier dan op door zijn/haar naam en een foto waar hij/zij alleen op staat met de ogen open te sturen naar info@communicaid.nl. Is je dier aan de beurt geweest, dan ontvang je een korte mail terug. Voor nu, denk om elkaar, denk om je zelf en blijf vooral gezond!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.