Je bekijkt nu Sarah

Sarah

Een dier hoeft niet perse een reden te hebben om aangemeld te worden voor een consult. Sarah van Jacoba Bos is 12 jaar jong en aangemeld doordat haar vrouwtje graag wil weten of haar Sarah wensen heeft op haar oude dag. En laat Sarah nu het tweede gratis consult winnen die verloot is vanwege de start van de website van Communicaid!

Ondanks dat haar vrouwtje het idee heeft dat Sarah licht dementerend is, is ze verdacht snel van de partij! 🙂 In haar energie is ze verre van senior, maar gaandeweg ons contact herken ik wel het vermoeden van haar vrouwtje. In vlagen is ze ‘elders’, is ze momenten afwezig in haar eigen bubbeltje, om vervolgens open en steady met mij te communiceren. Het karakter van een dier kun je herkennen in zijn/haar energie. Sarah heeft iets bijzonders. Een steady dame met levenservaring, het lijkt wel of ze boodschappen door wil geven op de momenten dat ze helder is. Verderop in ons contact kwam hier het antwoord op, nadat we eerst haar lichaam bij langs zijn gegaan om te voelen hoe zij zich lichamelijk voelt.

Doordat tijdens een consult onze energie zich koppelt, kan Sarah haar lichaam laten voelen. Waar het bij haar pijnlijk is of stijf, voel ik het in mijn lichaam. Op deze manier wordt de vertaalslag gemaakt waar eventueel hulp nodig is zoals een dierenarts, fysio of osteopaat. Niet te missen laat Sarah haar trommelvliezen voelen. Haar rechtertrommelvlies voelt anders aan dan haar linker. Op de nodige ouderdomskwaaltjes in rug en schouders na, voelt Sarah nog verrassend goed aan. Wel laat ze duidelijk pijn in haar linker achterpoot voelen en in dezelfde poot een gloeiende knie.

Van elk consult wordt een verslag gemaakt die ook Sarah haar vrouwtje ontvangen heeft. In haar feedback geeft ze aan dat Sarah inderdaad last heeft van haar oren en ze een week eerder een middel daarvoor in huis gehaald heeft. Ook haar linker achterpoot is een punt van aandacht, waar Sarah al medicatie voor blijkt te krijgen. Goed doorgegeven Sarah!Deze medicatie zal mogelijk herzien worden of de dosis nog juist is of dat een andere medicatie wellicht beter zijn werk zal doen.

Nu ik dit verslag typ en dus met Sarah in verbinding sta, gloeit mijn linkerknie onophoudelijk. Gelukkig geen pijn, alleen een niet te missen warme gloed. Doordat de pijn nu niet aanwezig is, hebben we een merkbare vooruitgang geboekt! Oude dame of niet, Sarah weet heel goed te communiceren en geeft bij ons afscheid nog een klein cadeautje; kat Doopey die een aantal maanden eerder ingeslapen is, laat via Sarah van zich horen. De boodschap die ze eerder in het contact zo duidelijk in haar energie liet voelen, wordt me nu duidelijk. Doopey en Sarah zien elkaar met regelmaat, iets wat Jacoba in de eerste tijd na het overlijden van Doopey heeft gevoeld. Een kers op de taart om te voelen dat het goed met Doopey gaat, hersteld in zijn energie en nog altijd thuis aanwezig. Hier bij nadenkende prijs ik me gelukkig met zoveel lieve dieren om me heen! De lieverds van mijzelf en de lieverds van jullie!

Lees je te laat dat Communicaid gratis consulten verloot heeft en wil je hier de volgende keer ook kans op maken? Like dan de facebookpagina van Communicaid en krijg de acties te zien op je tijdlijn!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.